Toekomstvoorspelling 2023: op deze manieren doe je dat zelf

toekomstvoorspelling 2021, toekomst, voorspelling, runen, tarorkaarten, lenormand, kaarten, ja/nee munt, geomantiek, schouwspiegel, pendel

Misschien ben je benieuwd naar de toekomstvoorspelling 2023. Wat staat je te gebeuren, waar moet je op letten, wat valt mee, wat valt tegen, hoe staat het met de liefde en het fortuin en al dat soort vragen. Je kan natuurlijk online zoeken naar een toekomstvoorspelling, of een legging boeken. Maar je kan het ook heel goed zelf doen met één van deze methodes!

Ja/nee munt

Wanneer je het niet al te ingewikkeld wil maken kan je ja/nee vragen stellen en een munt opgooien voor het antwoord. Dat is handig wanneer je echt een duidelijk antwoord wil op een vraag die je hebt en zelf teveel twijfelt. Je kan gewoon een muntje uit je portemonnee gebruiken. Maar je kan natuurlijk ook een speciale voorspelmunt kopen. Het voordeel daarvan is dat je die apart kan houden van ander geld, waardoor je invloeden en indrukken buiten jezelf goed uitsluit.

Pendelen

Wil je een ja/nee methode die wat uitgebreider is, overweeg dan een pendel. Zorg wel dat je die goed geijkt hebt, voordat je vragen gaat stellen. Dat betekent dat je duidelijk hebt wat voor beweging je pendel maakt voor ‘ja’, ‘nee’ en ‘misschien’. Bewegingen die een pendel kan maken zijn een rechte lijn en een cirkel. Sommige mensen kennen ook nog aparte betekenissen toe aan in welke richting de pendel gaat. Tegen de klok in, of mee en van links naar rechts, of andersom. Doe wat goed voelt voor jou, al raden we wel aan het in het begin niet te moeilijk te maken. Wanneer de pendel geen antwoord kan, of wil, geven dan blijft die stil hangen. Dat valt onder ‘misschien’.

Pendelbord, pendel, voorspellen, vragen stellen, magie

Diverse pendelborden te koop bij NoxMagicaShop

Dobbelstenen, geomantiek

Met dobbelstenen kan je heel simpele ja / nee vragen stellen, maar je kunt ze ook gebruiken voor wat meer uitgebreide vragen. Voor een uitgebreide handleiding en een uitleg over de betekenis van de cijfers hebben we dit artikel. Zo bekend het werpen van dobbelstenen is, zo onbekend is geomantiek. Terwijl deze manier van toekomstvoorspellen toch al heel oud is. Het mooie aan geomantiek is dat je er eigenlijk niets voor hoeft te hebben. Je kan het met een takje en zand al gebruiken.

Tarotkaarten

Tarotkaarten zijn veel gebruikt voor het voorspellen van de toekomst. Maar ook om inzicht te krijgen in bepaalde ontwikkelingen, of om antwoorden op specifieke vragen te krijgen. De laatste jaren zijn Lenormand kaarten ook in opkomst. Voor beide manieren geldt dat het makkelijker is, naarmate je ze vaker gebruikt. Het is goed om de kaarten ‘te leren kennen’. Er zijn veel methoden om dat te doen, waarvan pathworking een heel effectieve is. Daarbij stap je als het ware in een kaart en kijk je om je heen. Zo ervaar je het gevoel van zo’n kaart. Daardoor blijven het geen abstracte tekeningen, maar vormen ze verhalen en situaties. Die kan je dan veel beter toepassen in de vragen die je ze wil stellen.

Spiegel

Een zwarte schouwspiegel kan je ook heel goed gebruiken voor het voorspellen. De meeste mensen kennen de zwarte spiegels van het oproepen en communiceren met allerlei soorten entiteiten. Maar ze werken daarnaast ongeveer hetzelfde als een kristallen bol. Het is een kwestie van loslaten en dan bezien wat de spiegel je wil laten weten. Het is handig om al je ingevingen en gedachten meteen op te schrijven of op je telefoon in te spreken. Let daarbij ook op of je misschien denkt aan bepaalde muziek, situaties, of geuren. Elk onderdeel kan je helpen bij het beantwoorden van je vragen.

Runen

Naast kaarten zijn ook runen heel geschikt om niet alleen de toekomst mee te voorspellen, maar ook om antwoorden op duidelijke vragen te krijgen. Je kan een runenset zelf maken, of er één kopen. De meeste mensen vinden runen van natuurlijke materialen (hout, steen) fijner werken dan plastic runen, maar dat is echt een kwestie van voorkeur.  Runen kan je apart van elkaar interpreteren en wanneer je daar wat ervaring mee hebt opgebouwd zie je ook de onderlinge samenhang wat beter.

Voor alle methodes geldt: steek tijd in het middel waar je graag mee werkt te leren kennen. Hoe beter die band, hoe duidelijker je antwoorden zullen zijn. Zoals in elke relatie geldt: hoe meer energie je er in stopt, hoe meer er uit kan komen.

 

Reacties zijn gesloten.