Toekomst voorspellen

voorspellen, voorspelling, divinatie, kaarten, tarot, thee, geomantiek, i-ching, astrologie,

Voorspellen kan op allerlei verschillende manieren. Je kunt het actief opzoeken, bijvoorbeeld door middel van tarot, dobbelstenen, I-ching, geomantiek etc. Maar je kunt ook door meditatie en focus jezelf in de tijd plaatsen waardoor je zaken opvangt. Of via een ritueel een specifieke vraag stellen aan een entiteit. Kortom: er valt genoeg te leren wanneer je graag een kijkje in de toekomst neemt. Maar hoe werkt het voorspellen van de toekomst nou precies?

Tijd is geen vlakke lijn

In de Westerse wereld wordt tijd gezien als lineair: een vlakke rechte lijn van vroeger, via nu, naar de toekomst. Andere culturen en stromingen zien dat anders. Die gaan er bijvoorbeeld van uit dat tijd circulair is, dus dat het steeds op hetzelfde punt uitkomt. Of dat verleden, heden en toekomst gelijktijdig plaatsvinden. In dat laatste geval is het heel goed voor te stellen dat je de toekomst kunt ervaren en dus voorspellen. Zelfs als je daar niet in gelooft weet je vast wel uit eigen ervaring dat tijd flexibel is. Zo voelt een heenreis altijd langer dan een terugreis. En gaat de tijd altijd sneller als het gezellig is.

Hoe werken methoden om te voorspellen

Wanneer je er van uitgaat dat tijd relatief is gebeuren er nou eenmaal bepaalde zaken op bepaalde momenten. Er is sprake van een bepaalde flow, patroon of structuur. Via voorspellings methoden haak je aan op die ontwikkeling. Feitelijk maakt het daarom ook niet uit welke methode je gebruikt. Als iets ‘in de lucht hangt’ geeft elke manier van voorspellen dat aan. Daarom is het van belang, zoals bij zoveel onderwerpen in de magie, dat je dicht bij jezelf blijft. Werk je graag met de natuur? Stenen, hout, bladeren? Daar zijn verschillende manieren voor. Wil je liever kaarten, dobbelstenen of munten gebruiken? Dat kan ook. En je kunt zelfs via meditatie en eventueel zelfhypnose zo ontvankelijk zijn dat je de boodschappen rechtstreeks in je gedachten opvangt.

Alle hier genoemde methodes gaan we in de komende maanden aan je uitleggen. Er komen handige sets in de verkoop waarmee je alles in één keer bij de hand hebt. Wil je nu graag een toekomst voorspelling? Boek een legging bij NoxMagicaShop.

Gezondheid, geluk, liefde: dobbelstenen voorspellen je toekomst

Geomantiek: makkelijke en snelle methode van voorspellen

Reacties zijn gesloten.