Creational Magic: van wens naar realiteit door concrete actie

noxmagica - creational magic, intentiedenken, wens laten uitkomen, magie, magick, magic, hekserij, toveren

Creational Magic laat zich moeilijk in het Nederlands vertalen, wat het meest dichtbij komt is ‘magisch creëren’. Het is een vorm van magie die uitgaat van de creatie van jouw werkelijkheid door een combinatie van intentie, visualisatie, energie en denken. Klinkt dat nog steeds wat wazig? Lees dan vooral verder, want creational magic is juist heel hands-on!

Stel je doel vast, of niet

Er zijn twee manieren om creational magic toe te passen en welke je gebruikt beslis je natuurlijk zelf. Wanneer je een specifiek doel hebt werk je daar naartoe. Geloof je wat meer in Lot en dat alles goedkomt? Pas dan deze methode toe om een bepaalde richting in te gaan, of een bepaalde gemoedstoestand te bereiken. Wanneer je naar een doel werkt, let dan wel heel goed op wat dat doel inhoudt. Gewoon ‘meer geld’ werkt niet. Dan moet je eerst nadenken over waar je dat geld voor wil gebruiken, wat de wens en intentie zijn die daarachter liggen. Dat geldt overigens voor alle vormen van magie.

Basis ligt in zintuigen

Bij creational magic zorg je voor veel ankers in je omgeving die jouw onderbewuste en het Lot volcontinu de juiste richting op laten bewegen. Door al jouw zintuigen erbij te betrekken maak je jouw wens realiteit. Stel, je bent er wel aan toe een tijdje niet meer single te zijn en zoekt een partner die op dit moment goed in jouw leven past (en andersom ;-)). De kleur die bij liefde hoort is rood. Je start met een ritueel waar rood bij betrokken is in geur, kleur, beeld, geluid en gevoel. Dat beeld geef je leven door jouw energie. Vervolgens zorg je er voor dat er zoveel mogelijk ‘rood’ in jouw omgeving blijft.

noxmagica - creational magic, intentiedenken, wens laten uitkomen, magie, magick, magic, hekserij, toveren

Handwerk is belangrijk, maar energie belangrijker

Voor het ritueel en de periode daarna kun je het beste handgemaakte spullen gebruiken. Als jij zelf een rode kaars maakt en daarbij compleet op jouw doel focust, dan is die het meest ‘geladen’. Koop je een handgemaakte rode kaars, dan gaat het al wat moeilijker, tenzij die kaars is gemaakt met een magisch doel. Koop je een industriële kaars dan moet je sterk zijn in jouw overtuiging om jouw intentie op dat object over te kunnen brengen. Je hebt het niet gecreëerd, het is al vervolmaakt, dus wat jij wil is ‘extra’.

Doel versus richting

Met de ‘nieuwe partner’ wens als uitgangspunt is het verschil dat je of een ritueel kunt doen met als doel een niet ander omschreven nieuwe partner, of je kunt die al compleet omschrijven. Je maakt een lijst met eigenschappen die diegene moet hebben, hoe hij/zijn er uit moet zien, wat voor leven diegene moet hebben, etc. Je visualiseert hoe je hem/haar tegenkomt, hoe je in diens leven bent, etc. Zo concreet mogelijk. Je kunt diegene tekenen, beschrijven, kleien, whatever. Het voordeel is dat je jouw energie heel specifiek richt. Het nadeel is dat je er zaken mee uitsluit die misschien ook heel fijn zijn, omdat je er niet aan denkt, of dat niet weet. Maar de keus is aan jou!

Reacties zijn gesloten.