Liefdesmagie: 3 bezweringen voor een sprankelend liefdesleven

liefdesmagie, liefdesbezwering, bezwering, liefdesspreuk, ritueel, spreuk, spell, liefde, love, trouw, ex, krijg je ex terug, loyaliteit, aantrekkelijkheid, knap, aandacht, seks, sex

Liefdesmagie is sterk vertegenwoordigd in elke magische stroming. Er zijn heel veel verschillende manieren om je liefdesleven te verbeteren of veranderen. We hebben onlangs al een mooi liefdesritueel met een wenskaars voor je beschreven, voor wanneer je een nieuwe liefde zoekt. Maar ook voor andere wensen op het gebied van de liefde bieden we een oplossing. Met onderstaande spreuken / korte rituelen word jij een pro in liefdesmagie.

*Dit artikel is geschreven vanuit het vrouwelijke perspectief, maar voor mannen werken deze spreuken / rituelen precies hetzelfde.

Verleid degene die je wil

Deze bezwering kan je toepassen op 1 specifiek iemand. Schrijf je eigen volledige naam op een papier, bij voorkeur rood. Denk eraan echt je volledige naam te gebruiken, dus alle voornamen. Schrijf de namen van degene die je wil verleiden er onder. Doe dit niet andersom, anders geef je  de ander macht over jou, in plaats van andersom. Vul dan jouw naam aan met je geboortedatum, gevolgd door de geboortedatum van de ander. Trek alle tekst 2 x over. Nu heb je alles in drievoud staan, al is dat bijna niet te zien door het overtrekken. Vouw het papiertje driemaal op en steek het aan met de vlam van een rode kaars. Terwijl het papier brandt zeg het volgende driemaal:

Verlicht de vlam

Vergroot het vuur

Maak zijn verlangen

Groter bij het uur

Wanneer het papier verbrand is doof je de rode kaars. Dan veeg je het as bij elkaar en stop het in een klein doosje, of bakje.

Herhaal dit proces 9 dagen na elkaar en gooi elke dag het as in het doosje erbij. Gebruik elke dag dezelfde rode kaars. Na 9 dagen heb je het doosje vol as. Druppel de was van de rode kaars er overheen om het goed af te sluiten. Laat de rest van de kaars opbranden. Bewaar het doosje tot na afronding.

Mojobags, mojobag, liefde, gris-gris, hexbag, magie, manifestatie, love

Bestel een MojoBag Liefde bij NoxMagicaShop : makkelijk, snel en effectief !

Trouw aan jou

Zorg ervoor dat je partner trouw aan je blijft en alleen oog heeft voor jou. Schrijf de naam en de geboortedatum van je partner op een klein papiertje. Rol dat op en maak het vast met een touwtje. Giet dan een rauw ei in een klein (diepvries)bakje. Stop het opgerolde papiertje erbij en sluit het bakje goed af. Doe er daarna een plastic zak omheen, die je ook goed afsluit, daar omheen weer een plastic  zak die je afsluit en dan nog een keer. Zet het dan in de diepvriezer. Zolang het ei met de naam in de diepvriezer staat zal je partner geen aandacht willen en kunnen schenken aan anderen. Om de bezwering op te heffen moet je het ei laten ontdooien en dan de naam eruit halen. Dat papiertje verbrand je dan en je spoelt het ei door de wc. Maak daarna het bakje heel goed schoon en gooi het weg.

Krijg je ex terug

Heb je spijt van de break-up? Met deze bezwering breng jij je ex bij je terug. Verkruimel twee stokjes kaneel in een  afsluitbaar (glazen) potje en vul dat aan met rozemarijn. Meng dat door elkaar en voeg honing en suiker toe. Roer dat goed door, zodat alles goed vermengd is. Schrijf jullie beider namen op een papiertje, of maak er een sigil van. Rol dat papiertje op (niet vouwen, maar rollen) en bind het vast. Stop het rolletje in de pot en zorg ervoor dat die in het midden terecht komt, zodat het mengsel aan alle kanten zit en het rolletje niet het glas aan de zijkanten raakt. Onderkant is niet erg 🙂 Laat het een nacht in de volle maan op de vensterbank laden in het maanlicht. Verstop het daarna in je kast. Je kunt de pot af en toe schudden of keren. Nadat jullie terug bij elkaar zijn kun je de inhoud uit de pot laten lopen en weggooien. Gooi niet de complete pot met inhoud weg!

Eén reactie:

  1. Pingback:Op welke manieren kun je magie leren gebruiken? - NoxMagica

Reageren is niet mogelijk