Geld en geluk aantrekken: deze magie maakt het makkelijk

geld, geluk, winnen, loterij, aantrekken, flow, hoofdprijs, prijs, magie, spruek, ritueel, magnetisch, magnetisme, hekserij, heks, toveren, voorsprong, financieen, financieel, rijk, geld, euro's, dollars, fortuin

Geld en geluk aantrekken is makkelijk. Tenminste, als je weet hoe het moet. Dezelfde wetten die in elke vorm van magie gelden, kom je hier ook tegen. Combineer deze op de juiste manier en geld, geluk en wat je nog meer wil komen jouw kant op. Onderstaande rituelen kun je voor alles wat je wil gebruiken, maar in deze vorm zorgen ze specifiek voor geld en geluk. Doe er je voordeel mee!

Geld en geluk ritueel

Voorbereiding

Het is aan te raden voor elk ritueel om eerst te douchen, waarbij je je haren en lichaam goed wast en in een goede stemming komt. Dans van te voren, zet vrolijke, blije muziek aan, kortom: zorg dat je in een goede flow bent. Probeer tijdens het ritueel zoveel mogelijk aan grote bergen geld, rinkelende muntjes, blijheid, vrolijkheid en positiviteit te denken. Je kunt je insmeren met een zoete olie, of die branden. Kaneel is ook een goede geur voor dit ritueel. Je kunt iets zoetigs, of iets met kaneel eten, tussendoor, of na afloop.

Benodigdheden

 • groen papier
 • groene kaars
 • 12 muntjes
 • envelop
 • suiker
 • kaneel

Het ritueel voor geld en geluk begint met een stuk groen papier. Heb je dat niet, dan kun je natuurlijk een stuk wit papier groen kleuren. Het papier moet groot genoeg zijn om de muntjes er in een cirkel op te leggen, op een onderlinge afstand van ongeveer 1 cm. Steek een groene kaars aan en laat een beetje kaarsvet op het papier druppelen. Druk daar een muntje in. Herhaal die handeling 12 x waardoor een cirkel ontstaat van muntjes. Bij elk muntje stel je je voor hoe er bergen geld in je leven komen. Je ziet ineens een bankafschrift met een paar duizend euro, je vindt een zak geld, je ontvangt een pakketje met een goudstaaf:  laat je fantasie losgaan. Wanneer je klaar bent en het kaarsvet is opgedroogd trek je de muntjes los (die kun je in het ritueel hieronder gebruiken). Je vouwt het papier op en stopt het in een envelop. Doe er een beetje kaneel en suiker bij en plak de envelop dicht. Begraaf die later in aarde. Als je met het volgende ritueel verder gaat dan laat je de kaars daarvoor branden, anders kun je die nu doven.

Verleng het effect

Wanneer je het effect wil verlengen dan kun je de muntjes uit de bovenstaande tekst gebruiken voor dit volgende ritueel.

Benodigdheden:

 • schaaltje
 • rijst
 • magnetische armband
 • muntjes
 • groene kaars
 • suiker
 • kaneel

Giet genoeg rijst in een een schaaltje, of diep bord. Meng dit met wat suiker en kaneel. In het midden leg je een magnetische armband. De 12 muntjes uit het vorige ritueel leg je er omheen met de kant waar kaarsvet op zit naar beneden, weer in een cirkel. Pak de nog brandende groene kaars uit het vorige ritueel en laat op elk muntje een beetje kaarsvet druppelen. Bedenk je dezelfde soort geldbeelden als hierboven. Zakken met geld, etc. Als je alle muntjes hebt gehad druppel je een cirkel om de muntjes heen in de rijst. Dat hoeft geen gesloten cirkel te zijn, want het kaarsvet druppelt natuurlijk. Als het maar lijkt op een cirkel. Visualiseer hoe al dat geld en geluk van de muntjes je armband intrekt. Doof de kaars en zet het schaaltje voor een raam. Laat het daar één nacht staan. De rijst kun je bij voorkeur verstrooien in de natuur, anders gooi je het in de vuilnisbak. De muntje krab je zoveel mogelijk kaarsvet vanaf en geef je dan uit.

Rituelen zelf aanpassen

Dit ritueel kun je zelf nog verder uitbouwen, als je dat wil. Je kunt bijvoorbeeld een sigil tekenen op het papier en die laden voordat je verder gaat. Bij elke muntje kun je een spreuk gebruiken, sommige mensen kunnen daar een visualisatie en intentie beter mee ankeren, dus doe dat dan vooral. Mocht je er graag een entiteit bij betrekken, dan raad ik aan om er één te kiezen die een binding heeft met geld en geluk (Voodoo/Maman Brigitte,  Demonologie/Mammon, Engelen/Serena, Hindoeïsme/Lakshmi, etc) . Tenzij je zelf altijd met een bepaalde entiteit samenwerkt, dan zou ik die om extra hulp vragen. En vergeet je offer niet, want de energie die je er in stopt, komt er ook weer uit 🙂

Eén reactie:

 1. Pingback:Midzomernacht: de perfecte nacht voor magische hulp - NoxMagica

Reageren is niet mogelijk