Nieuwjaar 2024 wordt fantastisch met deze tips voor je jaarwisseling

nieuwjaar, 2024, tips, manifestatie, magie, voorspoed, rituelen, geluk, oudjaar, oud en nieuw

Nieuwjaar 2024: het nieuwe jaar vraagt om mooie rituelen die je de beste start mogelijk geven. Wij zochten er een paar bij elkaar. Pas ze toe en maak van 2024 jouw beste jaar. Want het kan altijd beter 🙂

1 – ga op oudejaarsdag in bad, of neem een goede warme douche. Schuur alle ervaringen van het oude jaar van je af met bad/douchezout en smeer je na afloop in met je favoriete crème.

2 – brand salie of wierook en strooi daarna beschermingsmix in de hoeken van je huis. Als je huisdieren hebt kan je die mix ook in kleine (lucifer) doosjes of stoffen zakjes doen.

3 – schrijf 5 intenties /doelen op voor nieuwjaar en verbrand die in het eerste half uur na de jaarwisseling. Laat de as meevoeren in de wind, of vang het op en spoel het door de gootsteen, of toilet (stromend water).

MagiMa vuurritueelkaars Optimum voor de beste wensen.

De beste wensen voor jezelf of een ander: de MagiMa vuurritueelkaars Optimum

4 – spreek het eerste drankje van het nieuwe jaar toe. Of het nou champagne is of gewoon een glas water of frisdrank, dat maakt niet uit. Houd het glas vast en zeg ‘dit drinken brengt me alles wat ik hebben wil’. Denk aan je wensen/doelen terwijl je er van drinkt. Zo neem je jouw goede intenties meteen in het nieuwe jaar in je op.

5 – neem een moment voor je in slaap valt om je voor te stellen hoe je op 31 december 2024 terugkijkt op het jaar en hoe dankbaar en blij je je dan voelt over hoe geweldig fijn het jaar was. Zo start je jouw eerste nacht in het nieuwe jaar vol dankbaarheid en blijdschap: de beste manier!

Als mooie toevoeging nog dit: een oude wijsheid zegt dat wat je doet op Nieuwjaarsdag tekenend is voor wat je het hele jaar gaat doen. Dat hoeft niet letterlijk zo te zijn, maar geldt vaak wel voor het gevoel dat je hebt op die dag. Dus probeer die dag zo positief mogelijk door te brengen 🙂

Reacties zijn gesloten.