Seksmagie: gebruik die energie en stimuleer je seksleven

seksmagie, seks, sex, magie, magick, ritueel, zwarte magie, witte magie, hekserij, heks, witchery, voodoo, hoodoo

Seksmagie heeft 2 betekenissen: magie om je seksleven te stimuleren en magie gebruiken om andere magie te laten werken. In het beste geval combineer je die 2 natuurlijk. Hier lees je hoe je dat het beste aanpakt. Leren was nog nooit zo leuk 😉

Seks verbeteren of veranderen

Wanneer je jouw seksleven wil verbeteren dan zijn er verschillende spreuken, rituelen en andere vormen van magie die daar bij kunnen helpen. Er volgen daar nog wel meer artikelen over. De bekendste methode om er samen voor te zorgen is het combineren van menstruatiebloed en sperma. Mocht je dol zijn op die twee zaken, dan kun je er natuurlijk mee aan de slag, want het kunnen machtige middelen zijn. Maar dan moet je er geen aversie tegen hebben, dan is je flow weg.  Daarbij is dat ritueel met name geschikt voor koppels. Als je gewoon je eigen seksleven wil verbeteren, ongeacht welke partner daar bij hoort, dan is dit een betere aanpak.

Seksmagie ritueel

Benodigdheden:

  • rode kaars
  • zwarte kaars
  • sigil
  • spiegel
  • suiker
  • olie (bij voorkeur een muskachtige)

Bereid je voor zoals bij elk ritueel: een uitgebreide douche, inclusief het wassen van je haren. In dit geval kun je de douche ook gebruiken om alvast ‘in de stemming’ te komen. Voor dit ritueel is het belangrijk dat je je gedachten volledig laat gaan over seks en wat je wil bereiken. Zoals bij elk ritueel moet je zoveel mogelijk één worden met je intentie / wens. Zorg dat je echt duidelijk krijgt wat je precies wil, en wanneer. Heb je een bepaald persoon in gedachten, denk daar dan zoveel mogelijk aan. Wat jullie samen gaan doen, hoe, waar, wanneer, etc. Wat zie je, hoe ruikt het, wat proef je? Laat al je zintuigen meebeleven. Wanneer je helemaal ‘opgewarmd’ bent maak je een sigil. Je kunt ook een specifieke talisman of mojobag maken, de keus is aan jou. Dat kost wel meer tijd en aandacht, dus het is dan natuurlijk moeilijker om opgewonden te blijven. Leg de spiegel vast klaar, met de suiker erop.

Gebruik objectmagie

Wanneer de sigil / talisman / mojobag klaar is ga je naar je slaapkamer. Je zorgt dat het er warm en aangenaam is en zet muziek aan waar je erotische gedachten bij hebt. Je legt je object op bed en smeert jezelf in met de olie. Voel je eigen lijf zoals die ander dat kan voelen. Probeer ‘buiten jezelf’ te gaan terwijl je bezig bent. Vermaak jezelf volop en wanneer je komt, laad je jouw object met energie. Voel die erin stromen. Zie hoe jouw seksleven weergaloos is, vol passie. Leg het object op de spiegel met suiker en strooi wat extra suiker er overheen. Steek de kaarsen aan weerszijden van de spiegel aan. Mocht je van spreuken houden dan kun je die nu uitspreken. Anders houd je gewoon je intentie een paar minuten vast. Daarna blaas je de kaarsen uit en begraaft het object in de grond. Dat kan in aarde, klei, zand, etc. Gooi de gebruikte suiker er ook bij.

Magie uitbreiden kan altijd

Dit ritueel is natuurlijk uit te breiden. Je kunt er bijvoorbeeld entiteiten bij betrekken. Wat ook een extra boost geeft is een beetje van je eigen bloed aan het object toevoegen. Wanneer je jouw ritueel op een bepaald persoon wil richten, dan kun je een foto en / of persoonlijke items van diegene toevoegen. Denk er bovenal aan dat je jezelf er van overtuigd dat je seksleven al precies zo is als jij het wil. Dus zie jezelf al die leuke dingen doen, alsof het nu al zo is.

Reacties zijn gesloten.