Sterke magische spreuken met behulp van tarotkaarten

Tarot, magie, sterke, spreuk, ritueel, vloek, vervloeken, liefde, binden, intentie, tarotkaarten

Tarotkaarten zijn veel mensen wel bekend.  De meesten denken dan meteen aan de voor de hand liggende mogelijkheden als toekomstvoorspellen en inzichten krijgen. Ook de mogelijkheden voor pathworking zijn divers bij het gebruik van tarotkaarten. Maar wist je dat je ze ook kan gebruiken voor zeer sterke magische spreuken en rituelen?

Auteur : Callisca

Duidelijke focus met een tarot kaart

Het belangrijkste in elke vorm van magie is je intentie. Die moet je scherp hebben, goed in focus houden en energie geven. Maar voor veel mensen is dat een behoorlijke uitdaging en dat maakt magie vaak moeilijk voor beginners. Bij praktische magie met tarotkaarten is dat een heel stuk makkelijker. Het vraagt wel enige kennis van de betekenis van de kaarten, maar daar is (on- en offline)  genoeg informatie over te vinden. Naast die voorbereiding blijft het ook van belang dat je jouw intentie zo duidelijk mogelijk voor ogen hebt.

Werkwijze voor spreuken en rituelen

Neem je intentie in gedachten en zoek daar de juiste tarotkaart bij. Kopieer die. Je kan ‘m in zwart/wit, of kleur kopieëren, maar ik raad aan om het in zwart/wit te doen en zelf in te kleuren. Gedurende dat kleuren houd je strak in gedachten wat je doel is, hoe dat er uit ziet, wat of de situatie dan is, etc. Wanneer je klaar bent schrijf je jouw intentie op de kaart. Dat kan in letters, maar je kan er ook een sigil van maken. Doordrenk de letters / symbolen met je wens en herhaal die in je hoofd, of hardop. Op die manier zorg je dat je intentie de kaart versterkt en de kaart energie kan geven aan je intentie. In deze fase kan je zelf ook nog elementen toevoegen, als je dat fijn vindt. Dus bijvoorbeeld je favoriete wierook, kaars, edelstenen om je heen, etc.

__________________________________________________________________

Tarotdeck, tarotkaarten, tarot, occult tarot, demonen, demoon, demons, voorspellen, hekserij, magie

De mooiste tarotdecks koop je bij NoxMagicaShop !

____________________________________________________________________

Energie geven en je wens vrijlaten

Wanneer je jouw intentie volledig op de kaart hebt overgebracht geef je een stukje van jezelf aan de kaart. Je kan zelf kiezen wat; voorbeelden zijn spuug, zweet, urine, bloed, zaad, etc. Daarmee geef je de kaart kracht en het geldt als wisselgeld voor jouw intentie. Magie is een kwestie van evenwicht: je geeft iets en krijgt er wat voor terug. Je kaart is nu klaar en je wens moet nu vrijgelaten worden. Dat doe je in het vuur. Verbrand de kaart en laat de asresten meevoeren door de wind, of strooi ze in stromend water. Begraven in aarde kan ook, maar alleen als je zelf een enorm sterke band hebt met Aarde. Anders is de beweging van Lucht of Water een betere optie. Nu laat je de wens los en geeft het over aan het Lot.

Wat voor soort wensen?

Deze methode kan je voor elke wens gebruiken, zolang je er maar de goede tarotkaart bij zoekt. Wil je iemand bijvoorbeeld vervloeken door zijn / haar leven overhoop te gooien, dan is De Toren de beste keus. Let wel op, met De Dood wens je iemand niet dood. Je wenst het eind van een situatie. Maar dat betekent ook een nieuw begin, dus kan heel positief uitpakken in de praktijk. Breng jezelf dus eerst goed op de hoogte van de betekenis(sen) van een tarotkaart. Ook bij de liefde is dat belangrijk: wil je een warme vriendschappelijke basis? Of vlammende passie? Overigens kan je ook een combinatie van kaarten gebruiken voor bovenstaand ritueel. Daarmee kan je jouw intentie soms beter richting geven.

Het bekende Rider Waite tarot deck verkopen we ook bij NoxMagicaShop!

Reacties zijn gesloten.