Bindingsritueel: krachtige zwarte magie om iemand te binden

bindingsritueel, magie, bindingsspreuk, ex, ex partner, wraak, zwarte magie, energie, offer, gevaarlijk, hekserij, waarschuwing

Een bindingsritueel is één van de magische handelingen die het meest wordt gevraagd aan ons. Hoe kan je een huidige partner vasthouden, of een nieuwe voor je winnen en dan vasthouden? Zo’n ritueel vraagt veel energie en offers en kent behoorlijke risico’s. Hieronder beschrijven we een ritueel voor binding, zonder hulp van entiteiten. Dat is van een nog andere orde, dus dat komt later.

Waarschuwing

Dit soort zwarte magie is onvoorspelbaar en kent fikse risico’s. Het soort risico dat je loopt is dat je strikt genomen wel krijgt waar je om hebt gevraagd, maar dat nèt anders. Stel je wil dat je partner voor eeuwig bij je blijft. Vervolgens krijgen jullie samen een auto-ongeluk en ben je beiden dood. Of je wil ‘dat je partner nooit weggaat’. Vervolgens valt diegene van een trap, is compleet verlamd en afhankelijk van je voor de rest van zijn/haar leven. Dat soort dingen dus. Die kans kun je verkleinen door jezelf compleet af te schermen, of door een deal met een entiteit te maken, maar dat kent weer heel andere risico’s. Sowieso moet je opletten dat je veel offert, want offers zijn energie en daar heb je veel van nodig voor dit soort magie.

Voorbereiding voor bindingsritueel

Voor dit ritueel heb je de volgende zaken nodig:

  • dna van de persoon die je wil binden en van jezelf. Dus haar, nagels, speeksel, bloed, etc
  • klein kistje of doos
  • foto van de persoon die je wil binden en één van jezelf
  • touwtje
  • zwarte kaars
  • bakje / schaal
  • ijzerdraad
  • sigil
  • musk wierook

Zoals bij elk ritueel is het van belang je compleet te focussen op wat je wil bereiken. Neem van te voren een bad en douche, of alleen dat laatste als je geen bad hebt. Was jezelf goed, was je haren, reinig jezelf compleet, terwijl je zoveel mogelijk denkt aan hoe jij en die ander voor altijd bij elkaar zijn. Zie de goede momenten voor je, de liefde, het samen zijn, het geluk. Kleed jezelf aan, bij voorkeur in een kleur die past bij het ritueel. In dit geval zwart. En draag iets van zilver, mocht je dat hebben. Wanneer je helemaal voorbereid bent kun je door naar de volgende stap van het bindingsritueel.

Samenbinden van jou en de ander

Zet het schaaltje in het midden van je tafel en steek de wierook aan.  Draai 3 x een cirkel rond het schaaltje met de wierook, tegen de klok in. Daarna nog 3 maal met de klok mee. Zet de wierook nog steeds brandend voor je neer. Leg de van tevoren opgeladen sigil in het bakje. Doe het vaste dna van de persoon die je wil binden en van jezelf in het schaaltje, dus haren, nagels, etc. Pak de foto’s van jou en de ander en vouw die samen. Bind ze samen met het touwtje. Je kunt ze ook eerst aan elkaar lijmen, maar doe daarna wel dat touwtje er alsnog omheen. Leg ze samen op de sigil in het schaaltje. Mocht je vloeibaar dna hebben van de ander, doe dat dan samen met het jouwe erbij. Niet teveel, want dan pakt de kaarsenwas uit de volgende stap niet. Blijf aldoor totaal gefocust op de binding van die ander aan jou.

Sluit jullie samen op

Pak de kaars (bij voorkeur een zwarte) en kerf met een scherp mesje jouw naam en de naam van de ander erin. Steek de kaars aan. Laat het kaarsvet net zolang over de spullen in je schaaltje druppelen tot ze door en door aan elkaar vast gesmolten zijn. Laat het afkoelen, draai  het bergje om en laat ook over de achterkant was van de zwarte kaars druppelen. Zorg ervoor dat alles compleet aan elkaar vast zit. Open het kistje en doe de samengesmolten foto’s, dna en sigil bij elkaar in het kistje. Sluit het en draai het ijzerdraad en net zolang omheen tot het compleet vast zit. Druppel eventueel nog extra was met de kaars over het begin en eind van het ijzerdraad.

Uitbreiden en begraven

Blaas de kaars uit en begraaf die samen met het kistje en eventueel overgebleven wierook in de aarde. Dat kan ik je eigen tuin, of compleet ergens anders. Zorg wel dat het in aarde is en niet in zand. Ook is het handig als je onthoudt waar het is, want mocht je jezelf bedenken en toch de verbinding willen verbreken dan is dat het makkelijkste te doen met het opgegraven kistje. Je kunt dit ritueel nog uitbreiden. Zo kan je er voor kiezen om de sigil, foto’s en dna samen in een voodoopop te doen en die dan vervolgens afdekken met de kaarsenwas. Dan is het alsof er twee harten in één lichaam kloppen. Ook kun je er een spreuk bij gebruiken, afhankelijk van welke stroming je volgt. Met deze zaken heb je het bindingsritueel afgesloten.

Energie

Dit bindingsritueel heeft veel energie nodig. Niet alleen voor het laden van de sigil, maar ook om waarheid te worden. Daarvoor is het van belang om in ieder geval van jezelf een beetje bloed te gebruiken. Maar wees er op voorbereid dan het nog wel eens wil gebeuren dat rituelen als dit ook om energie uit pijn vragen. Dus dat je je enkel verstuikt, valt, etc. Dit komt doordat pijn veel energie oplevert.

Reacties zijn gesloten.