Ritueel Fortuin

Ritueel Macht & Kracht - Fortuin

Ontdek het krachtige Ritueel – Fortuin, een betoverend ritueel dat gebruikmaakt van de magische krachten waar Callisca mee samenwerkt. Dit energie-uitwisselingsritueel omvat tevens het brengen van offers die doordrenkt zijn met positieve energie, zoals planten, voedsel, drankjes en handgemaakte voorwerpen. Het soort offer is afhankelijk van de specifieke kracht die op dat moment werkzaam is en waar die graag mee beloond wordt. Je kunt dit ritueel kracht bijzetten door het te combineren met een Fortune Boost MagiMakaars.

Bestel het Fortuinritueel hier

Het Ritueel – Fortuin is sterk en wordt op maat gemaakt door Callisca. Voordat het ritueel plaatsvindt, zal ze met jou overleggen over jouw wensen, doelen, betrokkenen en alle andere belangrijke aspecten die bijdragen aan succes. Het is belangrijk om jouw wens zo duidelijk mogelijk te onschrijven. Daarmee vergroot je de kans op succes.

Dit ritueel kan bijvoorbeeld worden ingezet om:

– Meer geld te krijgen
– Een betere baan te vinden
– Een wedstrijd, weddenschap of loterij te winnen
– Onverklaarbare meevallers te krijgen

Hoe werkt het Ritueel – Fortuin?

Wanneer je het Ritueel – Fortuin boekt, zal Callisca contact met je opnemen via e-mail, zodat je gedetailleerd kunt uitleggen waar het precies om gaat. Je kunt rechtstreeks met haar overleggen over je voorkeuren. Hoe meer toelichting je geeft, hoe beter.

Callisca heeft de volgende informatie nodig:

– Namen van de betrokken personen
– Geboortedata
– Foto’s

Als je de Fortune Boost MagiMakaars erbij bestelt, zal je deze tijdens het ritueel dat Callisca voor je uitvoert branden. Hiermee versterk je de werking van het ritueel met je eigen energie.

Callisca geeft jouw wil de nodige Macht (magie) en vergroot daarmee jouw eigen Kracht (energie). Uiteindelijk is het succes mede afhankelijk van jouw toewijding en de interactie met het Lot. Over het algemeen helpt het Lot degenen die zichzelf helpen.

Dus kom nu in actie!

Reacties zijn gesloten.