Ritueel – Vloek verbreken

Ritueel Vloek verbreken

Ontdek het krachtige Ritueel – Vloek verbreken, een intens ritueel dat gebruikmaakt van de krachten waar Callisca mee samenwerkt. Dit energie-uitwisselingsritueel omvat ook het brengen van offers die doordrenkt zijn met positieve energie, zoals planten, voedsel, drankjes en handgemaakte voorwerpen. Het soort offer is afhankelijk van de specifieke kracht die op dat moment werkzaam is en waar die graag mee beloond wordt. Je moet dit ritueel combineren met een Break the Curse kaars

Bestel dit Ritueel – vloek verbreken hier

Het verbreken van vloeken vereist aanzienlijke energie. Niemand kan die hoeveelheid gerichte energie geven zoals de persoon om wie het gaat. Dit geldt zowel voor het verbreken van een vloek als voor het uitspreken ervan. Tijdens het ritueel dat Callisca voor jou uitvoert, moet je daarom zelf actief meewerken. Dat doe je het beste door tijdens het ritueel de Break the Curse-kaars branden.

Dit ritueel is zeer krachtig en wordt op maat gemaakt door Callisca. Voordat het ritueel plaatsvindt, zal ze met jou overleggen over jouw wensen, doelen, betrokkenen en alle andere belangrijke aspecten die bijdragen aan succes.

Je kunt dit ritueel inzetten wanneer je het vermoeden hebt dat er een vloek is uitgesproken over jou, je huis of je bezittingen. Als je te maken hebt met aanhoudend ongeluk, tegenslagen, twijfel of ziekte, is het heel goed mogelijk dat iemand daarom heeft gevraagd. Om dit ritueel succesvol te laten zijn, hoef je niet te weten wie de veroorzaker is. Callisca richt zich uitsluitend op de oplossing, niet op de oorzaak.

Hoe werkt het ritueel?

Wanneer je het Ritueel – Vloek verbreken boekt, neemt Callisca contact met je op via e-mail, zodat je gedetailleerd kunt uitleggen waar het precies om gaat. Je kunt rechtstreeks met haar overleggen over je voorkeuren. Hoe meer toelichting je geeft, hoe beter.

Callisca heeft de volgende informatie nodig:

– Namen van de betrokken personen
– Geboortedata
– Foto’s

Callisca geeft jouw wil de nodige Macht (magie) en vergroot daarmee jouw eigen Kracht (energie). Uiteindelijk is het succes mede afhankelijk van jouw toewijding en de interactie met het Lot. Over het algemeen helpt het Lot degenen die zichzelf helpen.

Dus kom nu in actie!

Reacties zijn gesloten.