Met deze 4 snelle simpele stappen komt jouw wens uit

wens, wensen, dromen, droom, vervullen, doel, magie, sigil, ritueel, spreuk, stappen, hulp, ex, liefde, seks, geld, geluk, gezondheid

Misschien vraag je jezelf af: ‘Hoe laat ik mijn wens uitkomen?’ NoxMagica beschrijft de 4 snelle, simpele stappen die precies dat doen. Of je nou een nieuwe baan wil, liefde, geluk, of juist wraak. Een nieuwe partner, of misschien wil je juist je ex nooit meer zien. Heb je veel negativiteit om je heen, of heb je het vermoeden dat iemand jou slechte zaken toewenst, of je vervloekt? Dat alles kun je heel goed zelf oplossen!

Start met jouw wens, hulp, intentie

Hoe start je nou met het laten uitkomen van jouw wens? Heel simpel: bedenk eerst precies wat dat is. Heb je problemen waar je van af wil? Wil je een doel bereiken? En wat is dat dan? Schrijf al je ideeën op en ook de bijgedachten die je hebt. Stel je wil een fijne partner, bedenk dat ook haar/zijn eigenschappen, uiterlijk, geur, waar zij/hij geboren is, beroep etc. Wil je veel geld? Bedenk dan waar je dat voor wil gebruiken. Wil je schulden aflossen? Vrij zijn? Reizen? Een groot huis? Probeer zo concreet en duidelijk mogelijk te zijn. Denk je dat andere je slechte dingen toewensen? Probeer te bedenken wie dat is, waarom zij/hij dat zou doen, hoe diegene dat heeft gedaan. Kortom: dit is een heel belangrijke stap waar je echt even tijd voor moet nemen.

Maak jouw doel tastbaar

Wanneer je zeker weet wat je precies wil, maak dan een sigil, tekening, pop, of ander object dat helemaal aan die wens is gewijd. Wat het ook is, het moet helemaal in het teken staan van wat jij wil. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij Creational Magic kleuren. Of misschien heb jij heel andere associaties bij jouw wens, verwerk die er dan in. Probeer zoveel mogelijk te denken aan jouw wens terwijl je er mee bezig bent. Een beetje afgeleid raken is niet erg, maar probeer je dan weer te focussen. Als je een bepaalde baan wil, print dan de vacaturetekst uit en plak die erbij, of schrijf ‘m over. Wil je een specifieke partner, gebruik dan een foto, of teken die na. Verwerk haar/zijn parfum, of iets anders dat je aan diegene doet denken. Wil je meer geld teken dat er bij, of wat je er mee wil doen. Gebruik je fantasie!

Laad jouw object met genoeg energie om het uit te laten komen

Een belangrijk onderdeel is jouw wens/doel/ intentie te laden met energie. Dat is waar de wereld uit bestaat. Energie. Bekijk het als elektriciteit die bijvoorbeeld door de kabels in jouw huis loopt. Het spettert en knettert tot het een lamp bereikt en daar straalt dan het licht vanuit. Zo kanaliseer jij jouw energie en eventueel de energie van andere levende mensen/dieren. Niet door ze te offeren natuurlijk, maar je kunt wel visualiseren hoe hun energie vanuit hun solar plexus (borstkas) jouw lichaam instroomt en vervolgens jouw object belichaamt. Als extra kracht kun je speeksel, bloed, haren of iets anders lichamelijks verwerken in het object. Nog een stap verder is op het hoogtepunt van een orgasme bedenken hoe jouw wens al is uitgekomen. Een vorm van seksmagie.

Wil je groeien, loslaten, of verkrijgen?

Wat de volgende stap is, is afhankelijk van wat je wil. Wil je iets krijgen, laten groeien, bereiken? Begraaf dan je object/tekening. Het liefst in zwarte aarde. Je kunt er een stukje vanaf breken/scheuren en dat onderin je tas bewaren, of in een wenskraal doen en die bij je dragen. Je hoeft er niet aldoor aan te denken, als je het maar bij je hebt. Wil je juist van iets af (bijvoorbeeld van een akelige ex, of een vermoedelijke vloek/hex van anderen), verbrand dan het object. Bij voorkeur in de buitenlucht, zodat de asresten weg kunnen waaien. Visualiseer hoe alle ellende en negativiteit wegwaait, ver bij je vandaan. Was daarna goed je handen onder helder stromend water, zodat er geen resten op je achterblijven.

Reacties zijn gesloten.