Zo versterk je de band met je liefdespartner of vriend(in)

band versterken, liefde, vriendschap, familie, witte magie, ritueel, makkelijk, simpel, elementen, wicca, sigil, effectief

Er zijn veel verschillende liefdesrituelen en het fijne daarvan is dat je goed kan kiezen wat jou het beste ligt. Het onderstaande ritueel kan je gebruiken om de liefdes band tussen jou en je partner te versterken. Maar ook een vriendschapsband of familiebanden kun je zo aantrekken. 

Kaarsen en elementen

Voor dit ritueel gebruik je 2 kaarsen en dan bij voorkeur kaarsen die door- en doorgekleurd zijn. Dus geen witte kaarsen die in kleur zijn gedompeld. Welke kleur is afhankelijk van het soort band die je wil versterken. Wanneer je zelf totaal andere associaties hebt met onderstaande kleuren, dan kun je ze natuurlijk veranderen. Maar mocht je er zelf verder geen ideeën over hebben dan kun je dit aanhouden:

  • liefde: rood
  • vriendschap: roze
  • familie: bruin / beige

Zorg daarnaast dat je het volgende klaar hebt staan:

  • aarde
  • water
  • suiker
  • kaneelpoeder
  • lucifers
  • diep bord, of grote bak
  • mesje

Intentie blijft het belangrijkste

Zorg dat je, zoals bij elk ritueel, goed uitgerust en blij bent. De enige vorm van magie waarbij het zinvol is om overstuur, boos en negatief te zijn is wraak / vervloeking. Voor alle andere vormen is het van belang dat je een positieve uitstraling hebt. Een gevoel van verwachting en geluk. Je staat op het punt heel leuke dingen te gaan doen, dus waarom niet 🙂 Goed douchen, schone kleren aan, gezellige muziek op: dan ben je er helemaal klaar voor.

Pak de twee kaarsen die je wil gebruiken en kerf in elke kaars de naam van de betrokkene. Doe de suiker en kaneelpoeder samen in het bord en meng het goed. Wrijf met je vingers dat mengsel in de uitgekerfde namen. Zet de twee kaarsen dan naast elkaar. Vul het mengsel in het bord aan met de aarde en vermeng het goed. Steek dan de kaarsen aan met als intentie het versterken van de band. Zie hoe de twee mensen samen zijn, gelukkig, voorspoedig, een warm gedeeld contact. Pak beide kaarsen en druppel het kaarsvet van beide kaarsen in het mengsel op het bord, op zo’n manier dat ze vermengen. Houd je intentie goed vast. Je kunt het kaarsvet los laten druppelen, je kan er ook een hart, of cirkel mee vormen. Doe dit voor zolang als het goed voor je voelt. De meeste kaarsen kunnen uren branden, dus je hoeft ze niet helemaal op te branden. Blaas ze wel tegelijkertijd uit! Je kunt ze bewaren voor de volgende keer, maar dan moet het wel gaan om dezelfde mensen. Je kunt beter niet één kaars voor meerdere mensen gebruiken.

Giet wat water over het kaarsvetmengsel in het bakje en vermeng alles goed. Breek het kaarsvet niet opzettelijk. Doe alles bij elkaar in een zakje en gooi het weg.

Sigil als aanvulling

Als je graag een bewijs van de verbetering bij je wil dragen kun je ook eerst een sigil maken met beide namen en de intentie er op verwerkt. Haal de sigil goed door het suiker / kaneelpoeder / aarde mengsel en giet het kaarsvet over de sigil. Wanneer je klaar bent kun je de sigil uit het kaarsvet breken en in een bakje of zakje doen om te bewaren. Gooi de rest van het mengsel weg.

Een andere vorm van kaarsenmagie vind je bij NoxMagicaShop

Love Mix Stone, liefde, love, bezwering, magie, valentijn

Bestel nu de liefdeskaars Love Mix & Stone met rozekwarts

Reacties zijn gesloten.