Bescherm en reinig met je zelfgemaakte Florida water (video)

Florida water, zelfmaken, zelf maken, witte magie, hoodoo, santeria, voodoo, hekserij, bescherming, reiniging, video, tutorial

Florida water is een sjamanistische vloeistof uit 16e eeuws Peru. Vanaf het eind van de 19e eeuw werd het industrieel gemaakt en verkocht. Er zijn twee varianten die je beiden kunt gebruiken, maar je kan het ook heel goed zelf maken. Dan voeg je 1-op-1 persoonlijke energie toe die natuurlijk niet zit in het industrieel geproduceerde Florida Water dat je in veel winkels koopt.

Toepassingen

Je gebruikt Florida water op elke manier die voor jou goed voelt. Bekende gebruiksmogelijkheden zijn:

  • was je handen er mee, sprenkel het over jezelf
  • giet een beetje bij je badwater
  • gebruik het om instrumenten ( klankschalen, messen, schalen, etc) te reinigen
  • voeg het toe aan schoonmaakwater
  • onderdeel van beschermings- en reinigingsmixen
  • sigils op je lichaam tekenen

Door het aan water toe te voegen maak je een ruimte heel efficient schoon van negatieve energieen en invloeden. Wanneer je in een ruzie, of andere negatieve (conflict) situatie hebt gezeten werkt een bad met het mengsel toegevoegd heel goed. Je kan het ook onder de douche gebruiken. Peruaanse Sjamanen spuwen het, maar gewoonweg sprenkelen werkt net zo goed. Zelfgemaakt Florida Water is niet giftig, maar bevat wel veel alcohol (40% vodka), dus wees er voorzichtig mee. Je kunt het mengsel ook toevoegen aan rolflesjes en op die manier beschermingssigils op je lichaam tekenen.

Florida water, bescherming, reiniging, witte magie, voodoo, vervloeking,

Bestel Florida water hier

Recept om zelf te maken

Zelf je Florida Water maken kan op veel verschillende manieren. En ook de ingrediënten varieëren. Ieder geeft er haar/zijn eigen ‘twist’ aan. In onderstaand filmpje leggen we uit hoe je op een goede, snelle manier een sterke mix kan maken.

Wanneer je klaar bent ziet het er zo uit:

Reacties zijn gesloten.