Voedselmagie: laat met je eten al jouw wensen uitkomen

Voedselmagie, koekjes, hekserij, liefde, vervloeking, binding, witte magie, zwarte magie

Voedselmagie is al heel oud. De ‘liefdesdrankjes’ uit verhalen vallen er bijvoorbeeld onder. Er zijn veel ingrediënten bekend die magische eigenschappen hebben. Die kun je gebruiken om eten met een duidelijke intentie te maken. Of je kunt er een drankje, mix, of mengsel van maken dat je kan toevoegen aan ‘gewoon’ eten.

Waarom voedselmagie

Het grote voordeel van voedselmagie is dat je iets maakt dat iemand opeet. Daarmee maakt diegene het een onderdeel van zijn/haar lichaam. Dat kan heel sterke effecten geven, die soms moeilijk te bereiken zijn met andere soorten magie. Daarnaast kun je bepaalde kruiden en andere ingrediënten gebruiken die van zichzelf al een bepaald effect hebben.

Suiker zoet

Een moderne manier van magie lijkt het gebruik van suiker. Wanneer je moe en uitgeblust bent krijg je een fikse stoot energie van suiker. Dat voelt als magie, maar ligt natuurlijk gewoon aan het effect van koolhydraten. Maar eenzelfde effect is er ook binnen de magie. Suiker wordt veel gebruikt voor offers, in de liefdesmagie en in de magie voor fortuin en geluk. Natuurlijk geldt voor voedselmagie hetzelfde als voor elke vorm van magie: het valt of staat met intentie. In plaats van suiker is honing ook goed te gebruiken.

Intentie en de maan

Naast voornoemde suiker zijn er nog veel andere voedingsmiddelen en ingrediënten die je kan gebruiken om je wensen te laten uitkomen. Voorbeelden zijn:

  • kaneel
  • stroop
  • rozemarijn
  • rum
  • chocola
  • vanille
  • kokos

Wat daarnaast goed werkt is onderdelen van het eten dat je maakt een sterke intentie meegeven. Zo kan je tarwebloem voor liefdeskoekjes een nacht in het licht van een volle maan laten staan, net als de andere spullen die je er voor gebruikt. Bij het kneden van deeg kun je de gewenste effecten heel goed visualiseren. Maar dat kan ook bij het bakken van een biefstukje, of vegaburger.

Witte magie en zwarte magie

Voor de extra kick die grote effecten heeft gebruik je  ouwel . Dat is eetbaar papier waar je jouw intentie op kan schrijven. Dat kan als tekst, of als sigil. Schrijf, of teken wel met potlood. Maak de ouwel vervolgens heel klein, door het eetbare papier in stukjes te knippen. Daarna meng je het door je ingrediënt, of door het eten zelf. Afhankelijk van waar je om vraagt valt dit nog binnen witte magie. Zwarte magie wordt het pas als je bloed in eten gaat verwerken. Daarmee word je letterlijk één met de ander. Het is niet voor niets dat er uitdrukkingen bestaan als ‘een bloedband hebben’.

Bestel jouw op maat gemaakte liefdessuiker bij NoxMagicaShop!

Liefdessuiker, liefde, voedselmagie, liefdesmagie, ex, geliefde, vrouw, man, partner, magie

Reacties zijn gesloten.