Belangrijke basis: hoe bepaal je jouw intentie, wens, doel?

Intentie, manifestatie, doel, wens, aantrekken, geld, geluk, liefde

Elke vorm van magie en manifestatie start met de belangrijke basis: wat wil je bereiken? Hoe je het ook noemt, intentie, wens, doel, etc het moet compleet duidelijk zijn wat je wil. Dat vraagt om goed nadenken en afstrepen.

Auteur : Callisca

Vraag een willekeurig persoon om wat diegene zou willen en de kans is groot dat diegene zegt ‘Heel veel geld’. Ook tegenstanders en ongelovers gebruiken dat vaak als argument: als magie bestond, waarom zijn dan niet alle magiërs heel rijk? Dat heeft een heel simpele reden: geld is geen doel op zich. Geld is een instrument om je doel te bereiken. Wanneer je een berg euro’s in je hand hebt kan je ze hoogstens aansteken om een vuurtje te maken om je aan te warmen, meer effect heeft dat papier niet. Dat heeft het pas als je er wat mee koopt. En dat is precies de kern: je wil geld om er wat mee te doen. Er achter komen wat je wil doen is stap 1.

Voorbeeld: je wil veel geld, maar daarmee wil je een huis kopen. Dan is dat de onderliggende intentie.

Intentie op detailniveau

Wanneer je weet wat je wil doen is het belangrijk om jezelf af te vragen waarom je dat wil. In bovenstaand voorbeeld blijk je geen geld, maar een huis te willen. Maar waarom wil je dat huis? Ben je heel ontevreden met waar je nu woont? En wordt dat dan opgelost als je verhuist naar een andere woning? Daar moet je over nadenken. Woon je krap, dan wil je geen ander huis, maar ruimte. Heb je veel overlast van je buren, dan wil je geen ander huis, maar rust. Word je gek van je partner omdat jullie aldoor in elkaars buurt zijn, dan wil je geen ander huis, maar een andere relatie. Dat is belangrijk, want anders krijg je een ander huis, met hetzelfde probleem.

Gevoel wanneer je je doel hebt bereikt

Wat de reden ook is, dat is hetgene wat je doel moet zijn. In het eerste geval is het namelijk van belang dat je ruimte visualiseert in dat huis. Tweede geval: rust, harmonie, evenwicht. Derde mogelijkheid: vrijheidsgevoel van niet meer in een slechte relatie zitten, geluk, lichtheid. Dat kan je dus wel hangen aan het doel ‘Nieuw huis’ , maar dat doel moet je dan dus inkleuren met de juiste intentie. Om te bereiken wat je wil moet je visualiseren en je doel beleven alsof het er al is. Met al je zintuigen. En daarvoor is het van belang dat je heel goed weet hoe je je voelt wanneer je dat doel hebt bereikt.

Reacties zijn gesloten.