Wraak nemen en onrecht bestrijden: dit ritueel werkt perfect

wraak, onrecht, vervloeking, vloek, zwarte magie, hoodoo, voodoo, spreuk, voodoopop, intentie, LHP, hekserij, occult, hulp, spell, ritueel

Wraak willen nemen is een menselijke emotie. Sommige mensen kunnen zaken achter zich laten en sommigen gooien er een ritueel tegenaan waarbij zij voorspoed voor zichzelf oproepen, zodat die ander het nakijken heeft. Maar misschien is dat niet genoeg voor jou? NoxMagica geeft je een paar duidelijke rituelen en spreuken om voor jezelf, of anderen, op te komen. Bedenk wel dat elke vorm van energie ook energie vraagt. Of zoals ze in films zeggen ‘everything comes with a price’. Je moet dus een vorm van energie ‘schenken’ om het te laten werken. Wiccans geloven daarnaast in de Wet van Drie. Basis in alle vormen van magie is dat er gebeurt wat je gelooft. Dus dat is aan jou!

Wraak nemen op ex partner

Wanneer je ex partner je veel pijn heeft gedaan en je wil dat zij/hij dat ook meemaakt, dan is dit ritueel geschikt voor je. Koop een zwarte kaars en zorg dat je een afbeelding van je ex hebt. Dat kan een foto zijn, een uitgeprinte afbeelding van internet, maar ook een tekening die je zelf hebt gemaakt. Kras de naam van je ex zo diep mogelijk in de kaars. Wrijf een mix van peper poeder, peper sap, en kerkhofaarde in de naam op de kaars. Sprenkel/wrijf de rest over de foto. Bedenk ondertussen hoe alle pijn die jij van diegene hebt via de foto als een zwarte giftige kolom naar je ex drijft. Zie de zwartheid via de kruin op haar/zijn hoofd naar binnen stromen. De zwartheid, pijn en ellende gaat via haar/zijn aderen naar elke millimeter van diens lichaam. Zie hoe haar/zijn hart zwart wordt, de uitstraling wordt zwart, echt alles. Als je hulp wil van een entiteit dan kun je daar nu om vragen. Steek de kaars aan en laat de zwarte was over de foto heen druppelen. Doe dat net zo lang tot de hele foto bedekt is. Breng al je pijn via de was over op je ex. Zie het inbranden. Wanneer je klaar bent rol je de afbeelding om de kaars heen en stopt ze samen in het stoffen tasje. Bindt het goed dicht en begraaf het buiten. Bij voorkeur onder een struik, dichtbij de stam. Maak het at we diep, want je wil niet dat het gevonden wordt. Als je intentie uit is gekomen kun je het zakje opgraven en in stromend water gooien (een kanaal, rivier, etc).

Bedrijf dat je slecht heeft behandeld

Betaal je overal met je pinpas? Als je wraak wil nemen op een bedrijf dat je slecht heeft behandeld moet je toch even overstappen op contant geld. Spoel drie muntjes af onder stromend koud water en laat ze opdrogen aan de lucht. Leg ze dan in een schaaltje met azijn. Laat ze daar 30 minuten in weken en dep ze droog met een zachte doek, of watten. Bedenk je hoe het zurige venijn de munten compleet doordrenkt van binnen. Geel, groen, zuur, scherp, dat soort woorden en associaties. Brand wierook en haal de drie muntjes door het restant van de wierook. Kras de naam van het bedrijf in een zwarte kaars en steek die aan. Laat wat zwarte was over de muntjes druppelen terwijl je bedenkt hoe slecht het met het bedrijf gaat. Je ziet de krantenkoppen met hun faillissement voor je, hoort mensen praten over hun tegenspoed of sluiting, etc. Zorg dat de was op beide zijden van de muntjes terecht komt. Wanneer het is opgedroogd heb je 2 mogelijkheden. Als het een winkel is, betaal dan een product dat je er koopt met de munten. Als de was wat te opvallend is kun je het er gedeeltelijk afhalen, bedenk daarbij dat de negativiteit er wel op blijft zitten. Is het geen bedrijf waar je wat kan kopen, begraaf dan de muntjes op het terrein van de onderneming. Of schuif ze tussen de stenen op het parkeerterrein. Zolang ze maar in de buurt van het bedrijf zijn.

Reacties zijn gesloten.