Demonologie – sigils, seals, enns, informatie, chants, rituelen van demonen en oude goden

Demonologie, demonology, demonen, demons, demon, goetia, daemonium, sigil, seal, enn, chant, oproepen, ritueel, zwarte magie, macht, hekserij

Demonologie geeft onschatbare informatie die je nodig hebt om in contact te komen met demonen. Daarvoor zijn verschillende methoden. Er is veel literatuur over de rituelen die daar vroeger voor werden gebruikt. Ook tegenwoordig zijn er mensen die graag lange rituelen uitvoeren, met veel spullen, spreuken en handelingen. Anderen leggen liever contact via pathworking. Elke methode heeft voor- en nadelen. Het ligt in hoge mate aan wat je wil, hoe geduldig je bent en wat je doel is.

Wil je dat de demon je helpt, of wil je een pact sluiten? Wil je hem/haar ook echt zien, of is de aanwezigheid ervaren genoeg? Wil je oproepen / aanroepen, of inviteren in jezelf? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij de keuze welke manier je probeert. Daarnaast is er nog een groot verschil tussen mensen die demonen met respect benaderen en diegenen die liever commanderen en dwingen.

Waar welke demon precies voor staat is in de loop der eeuwen in sommige gevallen ook fiks veranderd. Je hebt de Pseudomonarchia Daemonum, De Kleine Sleutel van Solomon en grimoires van ondermeer John Wycliffe, Alphonso de Spina, Agrippa, Binsfeld, King James, Michaelis en Barrett. Soms komt de informatie overeen, soms verschilt het.  Je zult daar zelf een keuze in moeten maken.

Wat voor jou ook het beste werkt, er is een hoop basisinformatie die handig is om te hebben. Demonologie richt zich op informatie over demonen, dat zijn we nu aan het plaatsen. Wil je graag meer weten over hoe je contact legt met demonen, of andere Deorum? Volg dan een MasterClass, of Workshop. Ze staan in de loop van april 2023 op NoxMagicaShop online, dus kom vooral terug!

Demonen

 

 

Reacties zijn gesloten.