Mojobag, gris gris, hexbag: gebruik deze sterke talisman magie

mojo, mojobag, gris gris, hexbags, bags, hex, magie, magic, vloek, magick, spreuk, toveren, witchcraft, hekserij, occult, hoodoo, voodoo, heks

Mojobags, gris gris bags, hexbags, allemaal namen voor een vorm van talisman magie. De beschrijvingen variëren, maar zoals met alles in de magie ligt het aan je eigen interpretatie. Hoe je er één maakt staat hieronder. Maar afhankelijk van wat het beste bij je past kan je het ritueel ook zelf nog aanpassen. Vergeet niet dat zo’n mojobag ‘leeft’. Je houdt de intentie dicht bij je en voedt die. Heel anders dan de Chaosmagie variant waarbij je een intentie juist loslaat, er van uitgaand dat het Lot het oppakt voor je.

Mojobag zelf maken of kopen

Je kunt een mojobag zelf maken, maar je kunt ‘m ook kopen. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Begin met bedenken waar je de mojobag voor wil gebruiken. Wil je een bezwering voor jezelf maken? Of wil je dat de magie betrekking heeft op iemand anders? Probeer je intentie zo duidelijk mogelijk te formuleren. Stel je zoekt een nieuwe partner, bedenk dan zo gedetailleerd mogelijk hoe zij/hij er uit moet zien. Hoe diegene praat, hobby’s, werk, kleding, eau de toilette: alles. Daar kun je aan denken terwijl je de ingrediënten voor je mojobag bij elkaar zoekt.

Benodigdheden voor je hexbag

  • zakje van stof, of leer
  • kruiden
  • stenen/kristallen
  • een item dat de mojobag aan het beoogde mens koppelt (haren, nagels, iets anders waar diegene mee in aanraking is geweest, plus eventueel een foto)
  • items die te maken hebben met je intentie (munten voor meer geluk, rozenblaadjes voor liefde, etc)
  • grond, zand, zout
  • natuurlijke extra ingrediënten (botjes, bladeren, takjes, schelpen, wortels, sieraden, gedroogd fruit, stukjes pels, kaarsvet, sleutels, etc)

Traditioneel wordt er een oneven aantal spullen in een hexbag gedaan: 1, 3, 5, 7, 9, 11 of 13. Mocht jij een ander aantal willen, of meer dan 13: doe waar je je goed bij voelt! Je stopt wanneer de verzameling voor jouw gevoel compleet is. Je kunt ook een sigil toevoegen met jouw intentie. Terwijl je elk onderdeel aan het zakje toevoegt denk je aldoor aan jouw intentie, je doel. Als laatste voeg je een lichaamseigen stof toe (speeksel, bloed, zaad, etc). Naai het zakje dicht.

___________________________________________________________________

Mojobags, mojobag, liefde, gris-gris, hexbag, magie, manifestatie, love

NoxMagicaShop verkoopt effectieve MojoBags voor de manifestatie van Liefde

___________________________________________________________________

Geef je gris gris een naam en leven

Om een nog betere band met je gris gris bag te krijgen is het fijn om ‘m een naam te geven. Een mojobag leeft. Jij maakt ‘m levend en je moet ‘m ook voeden. Wanneer je alles bij elkaar hebt en het zakje is dicht haal je de bag door wierrook, gooit er wat zout, of zout (zee)water overheen en haalt ‘m over een vlam heen. Dan houd je de mojobag in je linkerhand en roept 3 x zijn naam. Je schudt hem licht wakker,  haalt diep adem en blaast over je talisman. Daarna verwelkom je ‘m in deze wereld. Je kan bijvoorbeeld zeggen ‘Welkom [naam mojobag] in mijn wereld, ik geef je leven en zal voor je zorgen. Je doel is: [vul doel in]. Knoop daarna een extra touwtje of lint als extra afsluiting en knoop die goed vast. Bij het knopen zeg je ‘Met deze knopen bind ik je aan het doel [vul doel in]. Probeer al die tijd jezelf voor te stellen hoe je doel al bereikt is. Je wenst niet dat het uitkomt, je mojobag ondersteunt de werkelijkheid zoals jij die wil: dat jouw intentie al waarheid is.

Meenemen en voeden van je bezwering

Een mojobag werkt het best als je ‘m dichtbij je houdt. Het liefst tegen je huid aan, onder je kleding. Je kunt het zakje aan een touwtje om je nek hangen, aan de binnenkant van je blouse vastmaken met een veiligheidsspeld, of aan je bh (als je die draagt :-)) De eerste 3 of 5 weken voed je je mojobag wekelijks, daarna maandelijks. Dat kun je doen door een druppel etherische olie, whiskey, rum, of wat voor vloeistof dan ook over de mojobag te smeren. Praat tussendoor ook tegen je bag, gebruik zijn naam en geef hem aandacht. Hij is er voor jou en om jou te helpen. Hoe sterker en steviger de band, hoe meer energie, hoe sterker de magie. Wanneer jouw doel bereikt is neem je afscheid van je mojobag. Bedank hem met zijn naam en spoel alle ingrediënten schoon onder stromend water. Begraaf ze apart van elkaar in de grond en dank elk onderdeel bij het begraven. Dank als laatste de geest van de mojo en geef die zijn vrijheid terug. Zeg bijvoorbeeld ‘ Dank voor alle hulp [naam mojobag]. Bij deze geef ik je jouw vrijheid. Wees vrij!’