Stay Protected

Stay Protected Vuurritueel kaars, bescherming, protectie

De Stay Protected Manifestatiekaars  beschermt je per direct. Het branden van deze NoxMagica kaars is een sterk ritueel dat je zelf doet en het zorgt direct voor je. Dit is pure, witte, kaarsenmagie en geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden.

Bestellen vanuit Nederland

Bestellen vanuit België

Brand de kaars als bescherming tegen vervloekingen, zwarte magie, negativiteit, hoodoo, voodoo en andere bezweringen. De kracht van het vuur geeft de spiegeltjes een extra krachtige werking. Het is een semi rustieke geurende kaars die ritueel is gemaakt voor bescherming. Er zijn kruiden, sigils, offers en 6 spiegeltjes meegegoten met deze Stay Safe Manifestatiekaars. Die zitten dus aan de binnenkant, in de kaars. Aan de buitenzijde zijn nog 5 spiegeltjes geplaatst. Dat brengt het totaal op 11, een zeer krachtig Meesternummer.

Leg de spiegeltjes na afloop van het branden in een bakje heet water en doe ze dan in het zakje en bewaar dat als amulet tegen het kwaad. De spiegeltjes vormen een mooie basis als bescherming, die je kan uitbreiden met  kristallen, of beschermingsmixen.

Spiegels en hun werking in de Stay Protected Manifestatiekaars

Spiegels vormen een hoeksteen in veel vormen van bescherming, doordat ze elke vorm van kwaad die op je wordt afgestuurd tegenhouden en terugzenden naar degene die het je stuurt. Deze vorm van witte magie combineert kaarsenmagie met de basisbeginselen van actie <–> reactie. Je kan de werking van deze kaars dan ook extra versterken door ‘m tussen minimaal 2 spiegels te branden.

Let op! Brand deze rituele manifestatiekaarsen NOOIT zonder toezicht, want dit zijn GEEN gewone kaarsen. Het zijn vuurrituelen. Door de meegegoten MagiMamix komt er extra energie vrij, dat kan een heftig effect hebben op de vlam en het kaarsvet. Let dan ook goed op wat er gebeurt tijdens het branden: klik hier voor meer informatie van Callisca.

De kaarsen zijn traditioneel handgemaakt en daardoor kan de afmeting, afwerking en kleur enigszins verschillen.

Let op! De spiegeltjes in de kaars kunnen warm zijn. Zet kaarsen nooit op de tocht en brand ze niet zonder toezicht.

Omschrijving

Afmeting: 6,5 x 6,5 cm

Gewicht: 240 gram

Branduren: 24

Ingrediënten:

  • paraffine
  • stearine
  • katoen
  • spiegelglas
  • manifestatiemix
  • essentiëlle olie vanille

100 % vegan

Reacties zijn gesloten.