Liefde: zo smeed je een intense liefdesband, of verbreek je die

Liefde, liefdesmagie, liefdesband smeden, opbreken, verbreken, witte magie

Liefde is vaak heerlijk, maar soms ook moeizaam. Zeker wanneer jouw grote liefde niet eens weet dat je bestaat. Of misschien heb je een fijne relatie, maar groeien jullie langzaam uit elkaar en wordt de liefdesband minder. Of, wanneer je dat punt al voorbij bent: je weet dat het over is, maar je hart blijft verlangen naar die ander. Je blijft aan die persoon denken, van opstaan tot slapen gaan. Hoe pak je zulke zaken aan?

Auteur : Callisca

De beste manier om zulke dingen te manifesteren is door ze letterlijk te maken. Door objectmagie is het veel makkelijker om je intentie vast te maken aan de door jou gewenste uitkomst. Wanneer je heel goed kan visualiseren dan kom je op die manier ook heel ver. Maar zelfs dan helpt het om jouw doel tastbaar te maken. Daardoor kun je veel beter al jouw zintuigen betrekken: de basis voor het bereiken van jouw doel.

Een intense liefdesband smeden

Voor dit liefdesritueel heb je de volgende zaken nodig:

 • klei (DAS klei is het beste, dat droogt uit zichzelf)
 • dun touw
 • een foto(printje) van beide personen
 • papier
 • pen
 • rode peperkorrels
 • suiker
 • kaneel (poeder of stokjes)
 • als je het hebt: DNA, dus haar, nagels, spuug, of wat anders van beiden
 • een katoenen rode doek (theedoek bijvoorbeeld)
 • een (liefdes) kaars
 • een beetje aarde en water

Voordat je dit ritueel begint zorg je ontspannen en blij te zijn. Zet mooie muziek op, ga even dansen of bewegen, eet wat lekkers: probeer zo positief mogelijk te zijn. Tijdens het ritueel denk je zoveel mogelijk aan de door jou gewenste uitkomst. Zie hoe je met diegene hand in hand loopt, zoent, samen bent, etc. Ga niet denken over hoe je dat moet bereiken, laat dat aan het Lot over.

Zo doe je het liefdesband ritueel

Steek de kaars aan met jouw doel goed voor ogen. Maak met de klei 2 poppetjes en maak ze een beetje hol van binnen. Schrijf op de achterkant van het fotoprintje de namen en geboortedatum van de persoon. Of, als je geen foto hebt, op een apart papiertje. Teken er zoveel hartjes overheen dat de test niet meer te lezen is. Vouw het papiertje/printje zo klein mogelijk op en steek het in de klei. Doe er wat rode peperkorrels, suiker en kaneel bij. Als je DNA hebt voeg je dat ook toe. Maak dan het poppetje af, zodat alle spullen aan de binnenzijde zitten en niet te zien zijn. Doe dit bij beide poppetjes. Steek het stukje touw door het poppetje en draai het touw om de pop, knoop het vervolgens vast. De andere zijde van het touw steek je door de andere kleipop en ook daar doe je hetzelfde. Nu zijn ze verbonden door het touw. Pak een nieuw stuk touw en bindt ze daarmee compleet samen.  Als je een gewone kaars hebt gebruikt blaas je die nu uit en haalt de poppen door de rook. Zie het beeld van jullie liefdevol en gelukkig samen voor je. Als je een NoxMagica liefdeskaars hebt gebruikt doe je dit ook, maar steek je de kaars daarna weer aan en brandt die verder totdat de bedels tevoorschijn komen.

Vouw de samengebonden poppen in de katoenen doek. Als je de bedels hebt voeg je die ook toe, anders niet. Strooi een beetje aarde over de poppen, een kein beetje water en blaas over ze heen. Dan bind je de doek goed dicht. Je kan er eventueel nog meer touw omheen binden. Dan plaats je de poppen op een veilige plek in je huis, of je begraaft ze op een plek waar ze niet door iemand anders gevonden kunnen worden en jij er later nog bij kan.

Een sterke liefdesband verbreken

Wanneer je dit ritueel hebt gedaan, maar na verloop van tijd de liefdesband toch te intens vindt, of om een andere reden wil stoppen, dan draai je alles terug. Je opent de doekt, knipt alle touwen door en maakt de poppen kapot. Dat kan door ze in een bak water te leggen zodat de klei oplost. Of je breekt ze gewoon kapot met een hamer of steen. Ook hierbij houd je goed voor ogen wat je doel is. Als je alles kapot hebt gemaakt gooi je het in stromend water. Dus een rivier, kanaal, zee etc. Gooi het niet in het vuilnis! De doek kan je wel gewoon in de vuilnisbak gooien, maar de poppen en het touw niet. Het zijn allemaal natuurlijke ingrediënten, dus daarvan is het niet erg dat het in het water komt. Zorg dat je na dit ritueel jezelf goed doucht. Gebruik er bij voorkeur beschermingsmix of een beetje zout voor om jezelf mee schoon te schrobben.

 

Reacties zijn gesloten.