Dit zijn de beste vervloekingen zonder gevaar voor jezelf

Vervloekingen, vervloeking, vloek, curse, zwarte magie

Vervloekingen spreken veel mensen tot hun verbeelding. Maar veel mensen zijn bang dat ze er zelf last van krijgen. Magie werkt zo dat wat je denkt dat er gebeurt, ook gebeurt. Dus als jij er van overtuigd bent dat je zelf last krijgt wanneer je een vloek uitspreekt over een ander, dan maak je de kans groot dat dat ook zo is. Hoe los je dat op?

Auteur : Callisca

Intentie en geloof

De meest voor de hand liggende manier om geen last te hebben van een vervloeking is natuurlijk door daar gewoon niet in te geloven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet er echt volledig van overtuigd zijn dat jij er geen last van krijgt. Er is ook geen enkele reden waarom jou kwaad zou overkomen, als je dat iemand anders toewenst. Er zit geen logica in. Veel mensen kunnen er wel in geloven als de vloek wordt gebruikt om wraak te nemen op iemand die wat slechts heeft gedaan. Dan is het ‘boontje komt om zijn loontje’. Iemand die anderen kwaad doet verdient het dan ook, dan voelt het rechtvaardig.

Vuur en offers

Een vloek is een wens die je kracht en energie geeft door jouw eigen gevoel en overtuiging. Als je bang bent dat die energie bij jou wordt weggehaald en je daardoor tegenslag gaat krijgen, dan kan je offers brengen. Door zulke offers aan het vuur te schenken, mee te laten stromen met water, weg te laten drijven in de lucht, of te laten vergaan in de aarde wek je energie op die je kan gebruiken om kracht aan elk soort wens te geven. Dus ook aan een effectieve vervloeking. Je kunt alle elementen gebruiken, of alleen degene die jou het beste ligt. Zoals voor veel geldt: volg je eigen gevoel.

_______________________________________________________________

Deorum Black Curse, vervloeking, vloek, wraak, makkelijk, snel, simpel, effect, werkt echt, vuurritueel, kaars, manifestatiekaars

Houd zelf een snel, effectief en makkelijk vuurritueel met de Deorum Black Curse – een rituele Manifestatiekaars met bedels en offers voor extra Macht & Kracht

________________________________________________________________

Goede wensen als vervloekingen

Een bijzondere vorm van vervloeken waarvan iedereen wel overtuigd is dat het je werkelijk niets kost is het toewensen van wat aardigs. Maar zo’n vriendelijke wens is dan feitelijk een vloek. ‘Ik wens je veel personeel’ is een bekende. Een andere die goed werkt is ‘Moge alles wat je anderen toewenst voor jou bewaarheid worden’. Die werkt vooral erg goed bij mensen die altijd negatief zijn en niemand wat gunnen. Ook zaken die je niet slecht bedoelt kunnen zo uitpakken. Vandaar dat altijd goed moet nadenken voordat je wat wenst. ‘Be careful what you wish for, it might come true’.

 

Reacties zijn gesloten.