Zwarte magie : vervloeking van mensen, huizen en spullen, herken het en stop het

Zwarte magie staat voor veel mensen gelijk aan een vervloeking, wraak en onheil. Negativiteit, tegenslagen en symptomen als ziekte en ongelukken. Als je denkt dat je zelf vervloekt bent, dan kan dit artikel je verder helpen. Denk je dat je huis, of spullen vervloekt, of bezeten zijn, lees dan vooral hier verder.

Auteur: Callisca

Hoe herken je een vervloekt huis

Wanneer je vreemde verschijnselen meemaakt in je huis kan het zijn dat je huis vervloekt is. Dat is dan gedaan door iemand anders, maar het hoeft niet tegen jou gericht te zijn. Het kan best zijn dat jouw huis al jaren voordat jij er ging wonen is vervloekt. Dat hangt dan vaak samen met de bewoners die er toen woonden. In een vervloekt huis hangt een bepaalde sfeer. Een donkerte, een gevoel van onheil, alsof je bezig bent ziek te worden. Meestal word je dat ook als je te lang in zo’n huis bent. Eten bederft heel snel, er gaat van alles kapot, of je krijgt het niet goed schoon. Allemaal tekenen dat je huis vervloekt kan zijn. Dat is overigens wat anders dan een bezeten huis. Daar kom ik binnenkort in een ander artikel op terug.

Vervloekte spullen

Bij spullen werken vervloekingen anders. Die zijn mobiel, je kan ze verplaatsen en meenemen. Vervloekingen van spullen hebben dan ook juist vaak effect op de omgeving waar ze in staan. Daardoor kan hun werking veranderen als ze ergens anders worden neergezet. Een vervloekte spiegel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een hekel aan jezelf krijgt. Of je hebt ineens aldoor negatieve gedachten over jezelf. Bij spullen gebeurt het minder vaak dat ze snel kapot gaan. Dan zou je zo’n product gewoon weggooiend, dus dan heeft de vloek geen zin. Gaan spullen echt heel snel bij jou kapot dan kan er best sprake zijn van een vervloeking, maar dan hangt die aan jou, niet aan die spullen.

Hoe stop je een vervloeking

Om een vervloeking te verbreken heb je een sterke wil en overtuiging nodig. Onderdelen van een goed ritueel voor zaken als dit zijn spiegels, zout, touw en de elementen water, vuur, lucht en aarde. Als je samenwerkt met Deorum dan zou ik hun hulp inroepen. Let er wel op dat je ze dan ook uitgebreid bedankt en genoeg offert. Wanneer je via pathworking je gewenste doel bereikt, dan voer je in die visualisatie dezelfde handeling uit als in de echte wereld. Dat versterkt elkaar. Als dat wat te ingewikkeld voor je is dan kun je een vuurritueel houden, zoals bijvoorbeeld een Break the Curse manifestatiekaars. Wanneer het een heel zware vervloeking is, of één die al lang geleden is gedaan, dan raad ik aan dat te combineren met een Deorum Ritueel. Met zo’n ritueel geef ik Macht & Kracht aan jouw eigen acties. Want net als met zelf vervloeken is het van belang dat je zoveel mogelijk zelf doet. Een vervloeking maakt namelijk gebruik van jouw energie.

 

Reacties zijn gesloten.