Fortune Boost

Fortune Boost MagiMa vuurritueel kaars voor geld, geluk, welvaart, rijkdom

Maximaliseer je fortuin, geluk en geld met Fortune Boost, de krachtige kubuskaars die je wensen manifesteert. Deze handgemaakte Deorum Manifestatiekaars is perfect voor het bereiken van je doelen. Met witte magie en positieve energie is deze kaars geschikt voor iedereen die zijn intenties wil versterken. Ontdek naast Fortune Boost ook Fabulous Fortune en Money Maxer, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Bekijk het informatieve filmpje hieronder voor een gedetailleerde uitleg en vergelijking van de verschillende kaarsen.

De semi-rustieke wenskaars is met de intentie ‘geld en geluk, fortuin en winst‘ met de hand gemaakt. De Fortune Boost bevat een mix van kruiden en sigils die extra energie geven. Dat maakt deze manifestatiekaars perfect om te gebruiken op je eigen manier, of te combineren met een fortuinritueel van Callisca.

Deze kaars bevat drie meegegoten bedels:

  • een speelkaart aas
  • een klavertje vier
  • een hoefijzer

Houd er rekening mee dat elke kaars individueel gemaakt wordt, waardoor er kleine variaties in kleur, afmetingen en afwerking kunnen zijn. De afmetingen van de kaars zijn 7 x 7 cm.

Gebruiksaanwijzing Fortune Boost

Hoe gebruik je de Fortune Boost wenskaars? Brand de kaars op minimaal twee momenten, bijvoorbeeld twee dagen achter elkaar of ‘s ochtends en ‘s avonds. Concentreer je tijdens het aansteken van de kaars op je doel en visualiseer de gewenste uitkomst zo duidelijk mogelijk. Gebruik daarbij al je zintuigen. Wanneer de kaars volledig is opgebrand, kun je de bedeltjes aan een armbandje doen, aan elkaar knopen of samen in een zakje bewaren. Zorg ervoor dat de bedels bij elkaar blijven.

Let op! Brand deze rituele manifestatiekaarsen NOOIT zonder toezicht, want dit zijn GEEN gewone kaarsen. Het zijn vuurrituelen. Door de meegegoten manifestatiemix komt er extra energie vrij, dat kan een heftig effect hebben op de vlam en het kaarsvet. je fortuin, geluk en geld bloeien.

Elke kaars is een uniek stukje magie dat met zorg is gemaakt om jouw wensen te vervullen.

Reacties zijn gesloten.