Hoe kan je weten welke magische krachten jij hebt?

tekenen van magische krachten paranormale gaven

Het herkennen van ‘magische krachten’ of paranormale gaven is sterk afhankelijk van waar je in gelooft en hoe je dat zelf beleeft. De moderne wetenschap gelooft niet in bovennatuurlijke vermogens. Maar binnen verschillende spirituele tradities zijn er wel gemeenschappelijke tekenen die kunnen wijzen op bepaalde paranormale gaven.

Hooggevoeligheid

Mensen die zichzelf als paranormaal zien hebben vaak een hoge gevoeligheid voor energieën.  Ze hebben een sterk empathisch vermogen, zijn goed in het ‘aanvoelen’ van de emoties van anderen, of hebben een gevoeligheid voor de energieën in bepaalde omgevingen.

Voorspellende dromen of visioenen

Sommige mensen rapporteren regelmatig voorspellende dromen of visioenen te hebben. Dat zijn vaak mensen die sowieso veel en druk dromen en goed kunnen visualiseren. Zulke dromen en visioenen wijzen op de gave van divinatie of helderziendheid.

Sterke intuïtie

Veel paranormale gaven zijn gekoppeld aan een sterk ontwikkelde intuïtie. Mensen met deze gaven melden vaak dat ze ‘gewoon weten’ dat iets gaat gebeuren voordat het gebeurt. Of ze hebben een sterk gevoel over een persoon of situatie, zonder dat ze precies kunnen verklaren waarom.

Ervaringen met geesten of entiteiten

Praten of andere vormen van contact met geesten of entiteiten of vaak onverklaarbare gebeurtenissen meemaken kan wijzen op het vermogen van kanaalwerken of mediumschap.

Genezing

De natuurlijke neiging om anderen te helen, of wanneer jouw aanwezigheid of aanraking de lichamelijke of emotionele pijn van anderen verzacht, wijst op een genezende gave.

 

Als je gelooft dat je magische krachten of paranormale gaven hebt, is het goed om te praten met anderen die soortgelijke ervaringen hebben. Je leert ook veel van gevestigde tradities en praktijken. Verder gaan op je pad met behulp van een mentor of gids is ook een goede manier. Maar let wel op met wie je in zee gaat! Gebruik je gezonde verstand en vertrouw niet op onbewezen claims of onethische personen.

 

Reacties zijn gesloten.