Lastige mensen verwijder je snel met deze 2 rituelen

Lastige buren, ex, ex partner, collega, zeur, overlast, verwijderen, stoppen, wraak, magie

Lastige mensen om je heen kunnen je een hoop energie kosten. Of het nou overlastgevende buren zijn, een stalkende ex, een zeurende collega, of een bemoeizuchtige familielid: je kan er wat aan doen. NoxMagica geeft je 2 manieren om van ze af te komen. 

Positief of negatief

Je hebt 2 manieren om het probleem van lastige mensen in je omgeving te benaderen. Je kunt kiezen voor de negatieve benadering: ze wegsturen, onheil toewensen, of anderszins dwingen. Of de positieve: ze zoveel geluk, liefde en voorspoed toewensen dat ze zelf weggaan, of geen aandacht meer voor je hebben. Welke je kiest is degene waar jij volledig achter kan staan. Intentie werkt het beste met veel energie en de meeste energie breng je op voor iets wat echt bij je past. Beide methodes werken even goed en geen van beide heeft negatieve gevolgen voor je. Het is puur een kwestie van voorkeur.

Dwingende methode

De bekendste bezweringen zijn ‘hot foot powder‘ en het Mexicaanse ‘sal negra‘. Dat kun je zelf maken (binnenkort uploaden we handige stap-voor-stap video’s), maar je kunt het ook kopen. Wanneer je het koopt is het van belang dat je het door je handen laat gaan voordat je het gebruikt. Terwijl je dat doet houd je je intentie goed in gedachten. Daarna gebruik je één van de 4 elementen, of allemaal, dat ligt aan hoeveel last je van ze hhebt en welke mogelijkheden je hebt. Oftewel: je verbrandt het, laat het meestromen in water, wegwaaien in de lucht en begraaft het in de aarde. Waar je dat precies doet is afhankelijk van wie je weg wil hebben. Zijn het mensen die je niet meer in je huis wil hebben, dan doe je het bij jou thuis. Gebruik elke afwatering, dus alle kranen, douche en toilet. Heb je geen tuin, graaf het dan in een potje aarde. Blaas het vanuit een raam, of je tuin, in de lucht. En zo ook met het verbranden. Is het om bijvoorbeeld je overlast gevende buren kwijt te raken, dan pak je het anders aan. Je sprenkelt wat water met de ingrediënten tegen hun deur, de as van de verbranding, je blaast het tegen hun deur en gooit wat vermengde aarde er tegenaan. Als je die mogelijkheid hebt kun je dat alles ook in hun tuin doen. Op elk moment, tijdens elke handeling, is het van belang je intentie in je hoofd te houden. Zie ze verdwijnen. Hun spullen inpakken, verhuizen, wegrijden, etc.

Motiverende methode

De andere methode is door de lastige mensen zoveel goeds te wensen dan ze daardoor vertrekken, of je met rust laten. Het lijkt een beetje op de andere methode, maar je intentie is geheel anders. Voor deze manier maak je eerst een honey jar (honingpot) / sugar jar (suikerpot). Daarnaast maak je een sigil met goede wensen. Dus dat ze geld winnen, ergens anders liefde vinden, een baan vinden aan de andere kant van het land, etc. Die sigil doe je in de pot en dan sluit je die af. Je laat de pot 7 dagen en 7 nachten voor een raam staan, zodat het zon- en maanlicht er op valt. Na die periode haal je de sigil er uit. Met de positieve intenties in gedachten blaas je erover, strooit er dan wat aarde overheen, haalt ‘m onder stromend water door en dan verbrand je de sigil. Het as doe je terug in de pot, die je goed afsluit en dan weggooit.

Reacties zijn gesloten.