Vervloeken: hoe vervloek je en hoe verbreek je een vloek?

zwarte magie, vloek, vervloeken, vervloeking, witch, heks, hekserij, magic, magick, tovenarij, voodoo, hoodoo

Vervloeken klinkt heel heftig en wat het precies is, is voor veel mensen onbekend. In dit artikel gaat het over vervloekingen. Hoe vervloek je iemand? En hoe breek je een vervloeking van iemand anders? Een vervloeking kan ook uit de witte magie komen. En iemand kan ‘m zelfs per ongeluk over je uitspreken. Eigenlijk is het een ban die over je is gelegd, om je te manipuleren en/of er voor te zorgen dat je bepaalde zaken overkomen. Sommige mensen hebben daar goede bedoelingen mee, sommige wat minder. Dat maakt voor de oplossing niet uit.

Auteur: Callisca

Zo vervloek je iemand

Er zijn meerdere effectieve methoden om iemand te vervloeken: een vervloekpot, een wenskaars, of een (voodoo)pop. Welke je kiest is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Dit ritueel is voor een pot. Vul die met zoveel mogelijk items van diegene die je vervloekt. Haren, nagels, persoonlijke spullen. Dat kun je aanvullen met op papier geschreven persoonlijke herinneringen. Daarnaast een foto en een papiertje met de naam van je slachtoffer. Vul de pot verder met zaken die je verbindt aan de vloek die je uitspreekt. Voorbeelden zijn:

 • spijkers
 • punaises
 • glasscherven
 • prikkeldraad
 • doornen
 • spelden
 • azijn
 • zuur
 • giftige stoffen
 • rode peper
 • lijm

_______________________________________________________________

Deorum Black Curse, vervloeking, vloek, wraak, makkelijk, snel, simpel, effect, werkt echt, vuurritueel, kaars, manifestatiekaars

Houd zelf een snel, effectief en makkelijk vuurritueel met de Deorum Black Curse – een rituele Manifestatiekaars met bedels en offers voor extra Macht & Kracht

________________________________________________________________

Vervloeken vervolgen

Maak een sigil met wat je wens is voor de vervloeking. Houdt sowieso gedurende het hele ritueel die wens in je hoofd, focus erop, stel het je voor, visualiseer de effecten van je vloek. Wanneer je alle items bij elkaar hebt in de pot sluit je die. Neem een zwarte kaars en kerf de naam van de vervloekte erin. Steek de kaars aan en druppel over de rand van de deksel het kaarsvet, zodat de pot compleet afgesloten is. Doof de kaars. Pak de pot vast en schudt op een mooi ritme de pot op en neer, zodat alle ingrediënten goed mengen. Denk sterk aan je vervloeking. Je kunt op dit punt ook een spreuk gebruiken, of de hulp van een entiteit oproepen. Als je een eigen tuin hebt kun je na afloop de pot daar begraven. Doe het niet op openbaar terrein, want dan kan iemand hem vinden en / of stukmaken. Als je geen tuin hebt, zet de pot dan onderin een kast. De pot werkt zolang die heel is, wil je de vervloeking opheffen dan breek je de pot. Zorg wel dat je die in een plastic tas doet voordat je ‘m breekt. Daarna kun je alles in je container gooien.

Een vloek verbreken

Benodigdheden:

 • spiegel
 • glazen kommetje
 • water
 • witte kaars (niet al te groot)
 • zout, bij voorkeur Sal Negra
 • bakje met mengsel zout/suiker/olie

Voor je aan dit ritueel begint is het aan te raden in bad te gaan en daarna te douchen. Of, als je geen bad hebt, alleen de douche natuurlijk. Smeer je bij het douchen in met het zout/suiker/olie mengsel. Stel je voor hoe dat al het slechte, alle negativiteit uit je huid trekt. Spoel het goed van je af, tot je je helemaal schoon voelt en alle zwartheid door je doucheputje is verdwenen. Bij het ritueel zelf kun je wierook branden, of salie. Draai muziek die je kracht geeft. Wanneer je in de goede stemming bent kun je starten met het ritueel zelf.

Zout, water en spiegel

Steek de witte kaars aan en laat wat kaarsvet op de bodem van het glazen kommetje druppelen. Zet daar de kaars in vast. Wanneer die goed stabiel staat vul je het kommetje met koud, helder water. Zet de kom op de spiegel. Strooi het zout (of de Sal Negra) in de palm van je hand en wrijf het in, alsof je je handen wast met het zout, doe dit boven het kommetje met de kaars, zodat al het zout daar in valt. Stel je voor hoe alle zwarte negativiteit opgenomen wordt door het zout en in het water terecht komt. Neem je tijd, als het na één keer nog niet goed voelt, herhaal dan het proces, net zolang tot je handen schoon voelen. Vorm met de rest van het zout een cirkel om de spiegel heen, zodat die alles afsluit. Steek dan de kaars aan. Wanneer de kaars het water raakt is de vervloeking verbroken. Gooi dan het restantje kaars weg en spoel het kommetje goed af in stromend water (kraan, zee, of riviertje).

Een vloek over iemand uitspreken kan ook via een ritueel sterker worden. Callisca doet Deorum Rituelen in combinatie met een Deorum Black Curse kaars die je zelf brandt. Die combinatie geeft een sterk en krachtig effect.

Vloek verbreken, vloek opheffen, break the curse, ritueel, magie

Een vloek verbreken kan (ook) met een Break the Curse Manifestatiekaars.