Liefdes ritueel: met deze bezwering vind jij elke liefde die je wil

liefdesritueel, liefdes ritueel, love, spreuk, marokkaanse magie, turkse magie, witte magie, zwarte magie, ritueel, occult, lust, seks, sex, partner, ex, man, vrouw, liefdesbezwering, bezwering, wicca magie, kracht van magische spreuken, voodoo, voodoo liefde, hoodoo, heks, hekserij, macht, djinn, islam, djin

Liefde is één van de pijlers van een gelukkig leven. Er zijn natuurlijk vele soorten liefde: gepassioneerde romantische voor je partner,  platonische liefde voor vrienden, diepe liefde voor je kinderen, warme liefde voor je huisdier, etc. Maar wat nou als je die liefde wel wil, maar niet kan vinden? Of degene waar jij liefde voor voelt ziet dat niet zo terug? Dan ga je voor een liefdes bezwering!

Liever luisteren? Dit is het gesproken artikel:

Vele rituelen, spreuken en bezweringen

Liefde is waarschijnlijk het gebied waar de meeste rituelen, spreuken en bezweringen voor zijn. Het gaat van lichte, witte magie, tot aan de duistere zwarte variant. Dit artikel geeft een voorbeeld van een mooi wens ritueel uit de witte magie. Zoals voor elk ritueel eigenlijk geldt is het van belang dat je probeert zoveel mogelijk andere zaken die je kunnen afleiden eerst van je af te spoelen. Een douche is daar goed voor geschikt. Je kunt ook besluiten eerst een ontspannen bad te nemen, in dat geval kun je daar een rozen geur bij gebruiken. Spoel wel echt goed na. Wanneer je relaxed bent zet je fijne muziek aan en brandt eventueel wat wierook. Voel de liefde, denk eraan, stel je voor hoe diegene die je graag wil aan jouw zijde is.

Mojobags, mojobag, liefde, gris-gris, hexbag, magie, manifestatie, love

Gebruik deze mooie spullen van NoxMagicaShop om liefde te vinden, of te houden.

Vuurritueel voor liefdes bezwering

Zet de Power Love manifestatiekaars op een schoteltje, of bord. Het liefst één met een rode, roze of witte kleur. Leg een foto van jouw liefde ervoor. Strooi er een cirkel van suiker omheen. Daar omheen rozenblaadjes (gedroogd, of vers, wat jij fijn vindt). Probeer je wens / intentie vast te houden: als je een specifieke man/vrouw wil, denk daar dan aan. Elk detail, waar diegene van houdt, hoe hij/zij er uitziet, lievelingseten, kleur, film, muziek, maakt niet uit. Probeer die persoon tot leven te laten komen in jouw gedachten en zie hoe jij daar altijd bij bent. Gelukkig, verliefd en samen. Steek dan de kaars aan. Bij deze bezwering werkt een spreuk goed, je kan er zelf één bedenken, of deze gebruiken:

‘Jouw liefde is van mij, jouw hart hoort erbij.

Bij elke hartklop weet je het zeker:

Wij horen bij elkaar.

Snel kom je nu tot dat besef, onze liefde is voor jou compleet waar.

Deze sleutel geeft mij toegang tot jouw hart.

Hierdoor zijn we niet meer apart

Zo is het.’

Het ritueel laten inzinken

Wanneer je de spreuk drie keer hebt herhaald pak je de foto en geef je die een lange, intense kus. Voel de liefde tussen jou en die ander. Dan leg je de foto terug en laat de Power Love manifestatiekaars branden. Je  kan de manifestatiekaars net zo vaak branden als je wil, blijf er wel altijd bij! Door de meegegoten mix met offers en sigils komt er veel energie vrij en dat kan ervoor zorgen dat de vlam oplaait. Wanneer de kaars is opgebrand heb je de liefdesbedeltjes over, spoel die af met heet water. Die doe je samen in een rood tasje of zakje, met de foto van die ander en een foto van jou erbij, een beetje van de suiker en de rozenblaadjes van het bord. Draag het tasje bij je, of leg het onder je kussen wanneer je slaapt. Probeer het zoveel mogelijk dichtbij te houden. De suiker en de blaadjes die je over hebt begraaf je in aarde (niet in zand). Daarmee is deze liefdes bezwering in werking gezet.