Kaarsen en bedels: dit mooie magische ritueel brengt je verder

kaars, wenskaars, wensmagie, magie, wens, witte magie, intentie, ritueel, kaars branden, vuur, Lot, liefde, geluk, gezondheid,

Kaarsen magie is een vorm van witte magie die al heel lang beoefend wordt. Het wordt gebruikt in diverse stromingen en is onder meer één van de bekendste wensrituelen uit het christendom: het kaarsje branden in de kerk. Door het branden komt je wens ‘vrij’ voor het Lot om op te pakken en waar te maken. Je geeft dat proces wat extra kracht door een wenskaars met bedeltjes.

Hoe gebruik je een kaars voor wensmagie

Wanneer je een wenskaars wil branden kan dat op 2 manieren: met, of zonder ritueel. Zodra je een kaars aansteekt met de gedachte aan een persoon, een wens, of een verlangen, is dat al een persoonlijk stukje ritueel. Je denkt eraan en steekt de vlam aan waarmee je die gedachte vrijheid geeft om waar te worden. Die handeling kun je uitbreiden door er een wat breder ritueel aan te verbinden. De meerwaarde ligt in dat je er dan meer mee bezig bent, waardoor je gedachte / wens / intentie sterker wordt. Bij een wenskaars met bedeltjes brandt je de kaars op minimaal 2 verschillende momenten. Afhankelijk van de hoeveelheid bedeltjes en jouw behoefte.

wensmagie, witte magie, noxmagicashop, shop, winkel, kopen, cadeau, kado, uniek, handgemaakt

Ritueel voor wenskaarsen

Het nu volgende is een algemeen ritueel dat je kan aanpassen aan jouw wens. Zet de wenskaars op een schoteltje, of bord. Het liefst één met een bijpassende kleur. Leg een foto van jouw onderwerp ervoor. Bijvoorbeeld de persoon waar je liefde van wil, of die je bescherming en gezondheid toewenst. Of jouw huis, je reisbestemming, de godheid die je wil vereren, wat dan ook dat jouw wens / intentie visualiseert. Strooi er een cirkel van suiker omheen. Daar omheen bloemblaadjes (gedroogd, of vers, wat jij fijn vindt). Steek de kaars aan en probeer je wens / intentie vast te houden en denk daarbij aan elk detail. Probeer de persoon, de bestemming, de entiteit, wat je ook wenst,  tot leven te laten komen in jouw gedachten. Bij deze bezwering werkt een spreuk goed, als je daar wat mee hebt. Ook kun je de kaars onderdeel maken van een soort altaar. Dan kleed je de directe omgeving van de kaars aan met allerlei spullen, kruiden, accessoires en andere zaken die met je wens / intentie te maken hebben. Laat de kaars meerdere keren branden (zie hierboven).

De bedeltjes van de wenskaars

Wanneer de kaars is uitgebrand heb je de bedeltjes over. Die houdt je daarna bij elkaar. Je kunt ze, inclusief kaarsvet, samen in een zakje doen. Of je kunt ze schoonmaken en samenbinden. Of aan een ketting, armband, of ander sieraad bevestigen. Natuurlijk kun je bedeltjes ook in wat anders verwerken. Als ornamenten op een altaar, of als onderdeel van een amulet of talisman. NoxMagicaShop heeft wenskaarsen op het gebied van liefde, leven, gezondheid, fortuin, een kinderwens, etc. Bij elke wens past een kaars en als echt niks bij jouw wens past, dan maken we er één speciaal voor jou!

Reacties zijn gesloten.