FAQ deel 1 – veelgestelde vragen en antwoorden

FAQ, oftewel de veelgestelde vragen en bijpassende antwoorden. Kijk snel of jouw vraag erbij zit!

 

Wat is een liefdesbezwering

Een liefdes bezwering is een manier om liefde aan je te binden. Dat kan met een spreuk, een ritueel, een wenskaars, etc. Er zijn liefdes bezweringen in de witte magie en in de zwarte magie.

Hoe kan je een wicca vloek verbreken

Een wiccan (iemand die wicca bedrijft) spreekt nooit vloeken uit, want ze geloven in de Wet van Drie. Die houdt in dat alles wat je doet, en/of een ander wenst, in drievoud op jezelf terugkomt. Waarschijnlijk heb je last van een vloek uit de zwarte magie.

Met welke spreuken kan je iemand vervloeken

In principe kan je met elke spreuk iemand vervloeken, als je er ècht in gelooft en er genoeg energie voor vrijmaakt. Dit is een goed ritueel voor wraak.

Geld aantrekken met magie

Geld aantrekken kan met dit ritueel.

Witte magie spreuken

Met witte magie spreuken bedoelen mensen meestal wicca spreuken. Die zijn altijd op rijm en eindigen met ‘So mote it be’. Of in het Nederlands ‘Zo zal het zijn’.

Wicca

Met wicca bedoelen mensen meestal hekserij. De wicca van tegenwoordig is een vorm van moderne hekserij die pas eind 19e eeuw is opgekomen en in de 20ste eeuw een vlucht nam.

Hoodoo

Hoodoo is de magische variant op voodoo. Dat laatste is een religie.

Hoodoo spreuken

Hoodoo werkt niet zozeer met spreuken. Het is veel meer magie die werkt op energie. Je verzamelt er verschillende spullen voor en betrekt meestal Loa’s. Je offert aan ze en eert ze.

Toekomst voorspellen

Toekomst voorspellen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld met tarot, i tjing, geomantiek, dobbelstenen, pendelen. Wil je die nu? Boek een legging bij NoxMagicaShop.

Sleutel van Salomo

Er is een Grote sleutel van Salomo en een Kleine sleutel van Salomo. Het zijn heel oude boeken die van alles vertellen over demonen en hoe je ze kunt oproepen.

Demonen oproepen

Er zijn verschillende methoden om demonen op te roepen. De bekendste is met een (zwarte spiegel).

Wicca rituelen

Wicca rituelen hangen vaak vast aan de jaarfeesten.

Wat is wicca

Wicca is de naam voor een stroming van hekserij die eind 19e eeuw / begin 20ste eeuw in opmars kwam. Het is een moderne variant op de ‘oude’ hekserij.

Wicca regels

Wicca regels zijn ondermeer de Wet van Drie. ie houdt in dat alles dat je doet en een ander toewenst in drievoud op jezelf terugkomt. Ook zijn er veel regels over hoe je een ritueel moet doen, welke kruiden je moet gebruiken, hoe een spreuk wordt opgebouwd, etc.

Toekomstvoorspelling

Voor een deskundige toekomstvoorspelling kijk je op NoxMagicaShop.

Loa’s

Loa’s zijn godheden (deities) uit de voodoo en hoodoo. Dit zijn de belangrijkste loa’s.

Zwarte magie

Zwarte magie is een krachtige vorm van magie waarbij je medewerking en resultaten afdwingt. Zulke magie kost energie en offers en kan heel onvoorspelbaar zijn. Lees hier de verschillen met witte magie.

Iemand vervloeken

Iemand vervloeken is redelijk makkelijk. Het kost je wel energie, dus het helpt als je echt kwaad bent. Zo vervloek je en verbreek je een vervloeking.

Voodoo magie

Voodoo magie is anders dan hoodoo magie. De rituelen uit films horen bij hoodoo. Voodoo magie wordt gepraktiseerd door voodoo priesters, hoodoo kun je zelf.

Vloek opheffen

Een vloek opheffen kan met dit ritueel.

Wicca winkel

NoxMagica heeft een wicca winkel. Daar vind je ondermeer wenskaarsen, vervloekpotten, runen en allerlei andere spullen. Ook kun je er een ritueel boeken of een legging laten doen.

Scheppingsverhaal Vikingen

Het scheppingsverhaal van de Vikingen staat verteld in de Edda.

Vloek uitspreken over iemand

Je spreekt al een vloek over iemand uit als je zegt ‘Val dood’. Als je daar genoeg energie, wilskracht en intentie achter zet is dat al effectief. Als je er liever een wat groter ritueel voor wil gebruiken staat hier hoe je vervloekt en een vervloeking verbreekt.

Op hout kloppen

Op hout kloppen is een vorm van bijgeloof die stamt uit echte magie. Wat je eigenlijk doet is houtgeesten aanroepen om ze om hulp te vragen. Deze vormen van bijgeloof komen ook uit de magie.

Jaarfeesten wicca

Wicca kent 8 jaarfeesten die op vaste data worden gevierd.

Wicca spreuken

Spreuken uit de Wicca zijn altijd op rijm en eindigen met ‘So mote it be’, oftewel ‘Zo zal het zijn’.

Wat is zwarte magie

Zwarte magie is een vorm van magie waarbij je resultaten afdwingt. het is een krachtige manier, maar het kost veel energie, offers en is onvoorspelbaar.

 

Reacties zijn gesloten.