Hoe werkt magie precies? Werkt het altijd? Antwoorden over magie!

Magie, vragen, antwoorden, werkt het, zwarte magie, witte magie, vervloeking, liefde, geld

Onze deskundige Callisca krijgt veel vragen over magie. Hoe werkt het precies? Werkt het altijd? Komt elke wens uit? Wanneer dan?  Op dat soort vragen  geeft zij hier het antwoord! Heb je een andere vraag? Stel die via haar eigen site : Callisca.com

Auteur : Callisca

Hoe werkt magie precies?

Hoe magie werkt, daar verschillen de meningen over. In mijn optiek is het een kwestie van energie. Elke verandering, elk plan, elk project: het begint altijd als eerste in je gedachten. Daarna pak je het ‘in het echte leven’ op en stopt daar fysieke energie in. Wat je met magie doet is daar mentale energie bijstoppen. Er zit dan geen wezenlijk verschil tussen bijvoorbeeld bedenken dat je een vogelhuisje wil maken en dat doen, of bijvoorbeeld liefde vinden in je leven. Je ontwerpt zo’n huisje, koopt spullen en zet ‘m in elkaar. Je gedachten, je wensen zijn concreet geworden. Het enige (wel best grote) verschil is dat je bij het bouwen van dat huisje alle stappen zelf bedenkt en doet. In de magie concentreer je je volledig op je wens, je uiteindelijke doel. Het ‘hoe’, daar maak je je niet druk om. Dat pakt het Lot voor je op.

Komt elke wens uit?

Nee. Althans, dat is niet mijn ervaring. Er zijn heel veel van mijn wensen uitgekomen, maar niet allemaal. En sommigen net niet op de manier waarop ik het in mijn hoofd had. In alle gevallen was het beter dat ze niet uitkwamen, of op een andere manier. Dat zag ik dan bij het terugkijken. Het Lot overziet veel meer dan jij en ik en neemt soms dus andere beslissingen. Een ander wezenlijke bedreiging is dat je er niet genoeg in gelooft: twijfel is echt funest.

Is geloven dat een wens uitkomt belangrijk?

Ja, heel belangrijk. Cruciaal zelfs. Dat komt hoe magie werkt. Jij heb een wens/intentie en om die uit te laten komen moet je er 100% in geloven dat het al zo is. Niet dat je het wil, of dat het zal gebeuren, nee letterlijk dat het al zo is. Dat is de enige manier waarop magie werkt. Doe je een ritueel en denk je vervolgens meteen ‘misschien was dit niet genoeg en moet ik nog een ritueel doen’, of ‘ik kan me niet voorstellen dat dit echt werkt, die kans is zo klein’, tja, dan houdt het op. Dan wordt die verwachting/wens waar en heb je het dus voor niks gedaan.

Wanneer komt een wens uit?

Daar valt echt geen zinnig woord over te zeggen. De werking start meteen, na afloop van een ritueel. Maar soms duurt het wel even voordat je resultaat ziet. Sommige wensen komen de volgende dag al uit, maar het kan ook dat je je na een paar maanden ineens beseft dat het uit is gekomen. Ook in dit geval geldt: ga niet twijfelen. En mocht je wens er inderdaad een tijdje over doen, ga dan niet bij je volgende wens denken ‘oh dit zal ook wel weer maanden duren’. Want dan maak je de kans wel erg groot dat het Lot dat oppakt 🙂

Werken vervloekingen echt?

Ja. Let daarom altijd heel goed op wat je een ander toewenst. Want ook een simpele uitspraak kan consequenties hebben. Zeker wanneer je heel erg boos bent wanneer je het uitspreekt, want boosheid is een emotie die veel energie in zich heeft. Andersom werkt het ook zo: als je denkt vervloekt te zijn door iemand, geloof er dan niet in. Zeker wanneer je al tegenmaatregelen hebt genomen, moet je 100% weten dat zo’n vervloeking je niet kan raken. Ik maak dat soms mee bij beschermingsrituelen die ik voor mensen heb gedaan. Daar steek ik veel energie in en vervolgens blijven mensen zich enorm druk maken over degene die hen heeft vervloekt. Aldoor opletten of ze niet toch signalen zien dat de zwarte magie er nog steeds is. Bij elke kleine, normale tegenslag zeggen ‘zie je wel, die vloek hangt nog’. Daardoor voeden ze zelf die vervloeking weer met energie. Dus ook hiervoor geldt: het draait om jouw eigen geloof!

Moet je zelf ook wat doen na een ritueel?

Ja zeker. Zoals ik hiervoor ook al vertelde draait het om dat je 100% zeker moet weten dat je wens al uit is gekomen. Leef je leven vervolgens dus op die manier. Heb je een ritueel gedaan (of laten doen) voor meer geld en fortuin? Ga dan niet dezelfde dag al denken ‘oh jee, wat kost dat veel, dat kan ik me toch niet veroorloven’. Want dan geloof je er dus niet volledig in. Wat ook niet de bedoeling is is schulden maken ‘want je wordt toch binnenkort rijk’. Nope, als je denkt dat het eraan komt, of dat je het wil, dan werkt het niet. Je moeten weten dat het zo is. Wat wel werkt (wanneer je er dus echt in gelooft) is een lot kopen terwijl je weet dat je daar veel geld mee wint. Dit is inderdaad moeilijk. Er mag echt geen spoortje twijfel zijn bij je.

Hoe bereik je 100% geloof en vertrouwen?

De manier om er echt in te geloven is door klein te beginnen. Wanneer je bijvoorbeeld start met de intentie geld te vinden en het lukt je daar volledig achter te staan, dan vind je het, al is het misschien maar 5 cent. Dat sterkt je dan in je geloof voor grotere zaken. Een grappige, wat speelse manier om intentie te ondervinden is de app Randonautica. Daarbij neem je een bepaalde intentie in gedachten en de app geeft je dan een route. Wanneer je op het eindpunt aankomt vind je iets dat klopt met die intentie. Kortom: blijf oefenen met het vasthouden van je intentie en je geloof. Het wordt steeds makkelijker 🙂

Reacties zijn gesloten.