Jezelf beschermen tegen zwarte magie

Beschermen, witte magie, zwarte magie, rituelen, vervloeking, vloek, islam, hulp

Soms vermoed je dat iemand zwarte magie tegen je gebruikt, of misschien weet je het wel zeker. Maar wat kan je daar tegen doen? Hoe kun je jezelf beschermen?

1 – Rituelen

Je kan een ritueel doen om jezelf te wapenen tegen de persoon die de vloek over je heeft uitgesproken, of op een andere manier zwarte magie tegen je gebruikt. Je kunt jezelf ook zo beschermen, of een tegenaanval doen. Beide soorten rituelen zijn er in de varianten van witte magie en zwarte magie. Als je liever zelf geen rituelen doet, dan kan Callisca die voor je doen.

2 – Spiegels

Met een spiegel kaats je alle negativiteit terug naar waar het vandaan komt. Je kunt een wenskaars met spiegeltjes branden en de spiegels na het smelten bij je houden. Een andere optie is een spiegel tegenover een raam, of deur zetten. Zorg dat je een klein spiegeltje bij je hebt wanneer je iemand moet zien die je slechte dingen toewenst.

3 – Mengsels

Er zijn poeders en mixen die heel goed werken om te beschermen. Zo is er Sal Negra, Hot Foot Powder en Protectiemix. En natuurlijk Florida Water. Al die spullen kun je zelf maken, of kopen. Je kunt ze in een ritueel gebruiken, bij je dragen, of als onderdeel van een spreuk toepassen. Mocht je het bij NoxMagicaShop kopen, dan krijg je er een gebruiksaanwijzing bij.

4 – Kaarsen

Er zijn diverse soorten kaarsen die je kan branden om jezelf te beschermen. Zo zijn er zonnekaarsen , die brand je en daarna houd je het meegesmolten zonnetje bij je. Ook kun je een Goddinnenkaars branden, als je een goede band hebt met een bepaalde Godin.

5 – Hulp vragen

Je kan entiteiten om hulp vragen, afhankelijk van waar je in gelooft. Voorouders, engelen, demonen, godheden, loa’s, djinns, er zijn allerlei entiteiten die soms bereid zijn je te helpen. Je kunt ze oproepen met een zwarte spiegel, voor ze offeren, of op een andere manier contact leggen.

 

Reacties zijn gesloten.