Witte magie – Liefdesmagie – Liefdesritueel – liefde vinden, krijgen, behouden, of veranderen

liefdesmagie, liefdesritueel, liefde, ritueel, hulp, spreuk, witte magie, liefde vinden, ex terugkrijgen, ontrouw stoppen, partner terug, daten, dating, geluk

Liefdesmagie

In de witte magie is Liefdesmagie een heel breed terrein waarbinnen veel rituelen, spreuken, bezweringen en andere vormen van magie te vinden zijn.

Bij NoxMagicaShop kun je liefdesrituelen boeken die Callisca voor je doet. Zij heeft daarvoor de volgende zaken van je nodig:

  • een goede, duidelijke omschrijving van de situatie. Wat wil je precies? Wat is je intentie? Wie zijn er bij betrokken? Wat is er gebeurd?
  • foto’s, namen en geboortedata van de betrokkenen

Afhankelijk van wat je wens precies is kan Callisca nog om andere informatie vragen. Bekijk daarvoor de onderstaande informatie. Die informatie is niet verplicht, maar hoe duidelijker het beeld is dat ze heeft van jouw situatie, hoe beter ze het ritueel voor je kan ontwerpen.

Liefdesrelatie herstellen, ex terugkrijgen, een nieuwe kans krijgen van je partner, passie terugbrengen in de relatie

Voor dit soorten wensen / intenties is een beschrijving van jullie mooiste, meest romantische, liefdevolle moment goed om te sturen. Denk terug aan het moment waarop het leek dat jullie liefde gewoonweg niet groter kon. Dat de wereld stil leek te staan wanneer jullie in elkaars ogen keken.

Nieuwe relatie vinden, geluk bij daten, een speciaal iemand vinden en krijgen

Bij dit soort liefdeswensen is het belangrijk om een beetje een idee te hebben wat je zoekt. Wat zijn voor jou belangrijke eigenschappen van een partner? Wat wil je graag dat hij/zij doet? En wat absoluut niet? Hoe duidelijke jouw beeld, hoe effectiever het ritueel zal zijn.

Stop ontrouw van je partner, richt zijn/haar* aandacht terug op jou

Hierbij is het belangrijk om wat meer te vertellen over wat hij precies doet. Is er een bepaald persoon bij betrokken? Of is het iets dat hij bij meer mensen doet? Flirt hij bijvoorbeeld heel veel? Zit hij veel op social media en jaagt hij daar op anderen? Is hij aldoor op Instagram, Snapchat, TikTok, of  FaceBook naar andere vrouwen aan het kijken? Al deze handelingen zijn belangrijk om te melden, dan kan het ritueel zich (ook) daar op richten.

Stop liefde , laat je ex stoppen met verlangen, een relatie verbreken, een nieuwe start maken

Misschien zit je in een relatie die je juist heel graag wil stoppen en lukt dat niet. Of jij kan de relatie wel loslaten, maar je ex-partner niet. Misschien blijft je ex veel teveel aanwezig in je leven. Of wil je zorgen dat jij, of jullie beiden een nieuwe start maken? Dan is het heel belangrijk om een nieuw object van fascinatie in het ritueel in te brengen. Heeft hij bijvoorbeeld een hobby? Bepaalde andere interesses? Dat helpt in het ritueel om zijn focus te verplaatsen.

Andere wensen voor een liefdesritueel

Misschien heb je wel een ander soort wens wat de liefde betreft. Voor elke wens, elke droom, elk verlangen is een ritueel te ontwerpen.

Overleg het met Callisca en laat die wensen, dromen en verlangens uitkomen.

Boek je liefdesritueel hier

*waar hij staat, wordt hij/zij bedoeld

Veelgestelde vragen over het liefdesritueel

  • Krijg ik wat thuisgestuurd? Nee, het ritueel wordt door Callisca op locatie gedaan en na afloop mailt ze je. Alleen wanneer je een sigil besteld krijg je die thuisgestuurd
  • Kan ik de sigil naar een PostNL punt laten sturen? Nee, helaas. Een sigil gaat per briefpost en kan alleen naar een woonadres worden verzonden
  • Hoe snel werkt het liefdesritueel? De werking van elk ritueel start meteen, maar het duurt soms even voordat je het merkt.
  • Geven jullie garantie op de uitkomst? Helaas, zo werkt het niet. Magie heeft nooit 100% garantie, daarvoor is het te afhankelijk van omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen.
  • Ik heb al een paar rituelen bij andere mensen besteld, kan Callisca er ook nog één doen voor me? Ja, dat kan. Maar centraal in al die rituelen sta jij. Als jij niet in de werking gelooft gaat het moeilijk worden.

 

Reacties zijn gesloten.