Zelf voorspellen met deze ja / nee munt

Wil je graag zelf je toekomst voorspellen, of die van anderen? Of heb je vragen waar je graag een antwoord op wil? Dat kan heel makkelijk met deze ja / nee munt!

Het is een grote metalen munt, van 4 cm doorsnede en 24 gram, met aan de ene zijde ‘YES’, met een zon, maan, wolken en 2 handen. Aan de andere zijde staat ‘NO’ met een skelet met vleugels.

De munt is verpakt in een dik plastic rond doosje waar je ‘m ook in kunt bewaren.

BESTEL DE MUNT HIER

munt, voorspellen, voorspelling, toekomst, ja/nee

munt, voorspellen, voorspelling, toekomst, ja/nee

Er zijn diverse vormen van toekomstvoorspellen. Voor de variant met deze munt moet je zelf antwoorden bedenken en dan vragen of het wel, of niet, zo is. Wil je juist een voorspelling die jou zelf wat meer vertelt over wat er mogelijk gebeuren gaat, zonder dat je dat zelf met bedenken? Overweeg dan eens tarotkaarten.

Bij NoxMagicaShop verkopen we ook heel mooie pendelborden. De NoxMagica pendelborden lijken op een ouijabord en zo kun je ze ook gebruiken. Op die manier kun je contact leggen met voorouders en andere entiteiten. Dat kan je overigens ook met een pendelbord, het ligt maar net aan de intentie die je hebt en de manier waarop je het aanpakt.

Reacties zijn gesloten.