Vervloekingen: het belangrijkste dat je daar over moet weten

Vervloeking verbreken, vloek opheffen, energie, band, zwarte magie stoppen, hulp, ex, negativiteit, positiviteit

Veel mensen denken bij vervloekingen aan iets waar ze niets tegen kunnen doen. Iemand wenst je slechte zaken en je kan niets anders doen dan dat lijdzaam ondergaan. Terwijl je wereld om je heen instort wacht je af tot het over is. Maar is dat wel zo? Kan je er echt zelf niets aan doen? Lees hier het belangrijkste dat je moet weten over vervloekingen.

Geloof is de basis

Er zijn heel veel rituelen om een vervloeking te verbreken. Elke stroming binnen de magie en religies heeft talloze voorbeelden. Er zitten meestal elementen in van een band doorsnijden, negativiteit terugsturen, bidden voor een entiteit voor hulp, of het opwerpen van een vorm van bescherming. Dat alles werkt absoluut, zolang je er zelf ook in gelooft. En dat laatste is echt de basis binnen het domein van vervloekingen en zwarte magie: jouw geloof.

Energie is pure voeding

Wanneer je iets met volle overtuiging gelooft, dan overstijgt dat je verstand. Je voelt dat het waar is in elke vezel van je lichaam. Waarachtig , puur en overtuigend. Die vorm van geloof levert heel veel energie op. Dat kan je aanwenden om een entiteit te vereren, om verder te komen in je leven, om om te gaan met ellende en om iets op te bouwen. Allemaal heel goede manieren om energie te gebruiken. Maar daar staan ook genoeg methoden tegenover om energie voor minder fijne doeleinden te gebruiken. Eén daarvan is het voeden van een negatieve band met een ander.

Verbinding onderhouden

Veel mensen klagen dat anderen ze slechte zaken toewensen, dat ze niet loskomen van een ex, of een bepaalde situatie, of dat ze ‘altijd pech hebben’. De schuld daarvan leggen ze bijna altijd buiten zichzelf. En alhoewel dat misschien wel zo  begonnen, hoeft dat absoluut niet zo te blijven. Een heel belangrijk onderdeel van zo’n verbinding is namelijk waar die van gemaakt is. Inderdaad: energie. Wanneer een ander je vervloekt, of op een andere manier een slechte invloed op jou, je leven en je omgeving is, dan start dat met energie van die ander. Hetzij hun eigen levensenergie, hetzij energie die ze hebben opgeroepen door offers te brengen. Maar daarna is het jouw beurt.

Jij hebt de macht

Wanneer je jezelf realiseert dat jij nu degene bent die de energie levert om die band te onderhouden, snap je ook meteen hoe je dat kan stoppen. Inderdaad: stop met energie leveren! Telkens wanneer jij je druk maakt, overstuur raakt, verdriet ervaart, etc, komt daar een grote hoeveelheid energie door los. Dat stop je op die manier rechtstreeks in de verbinding met die ander. Daardoor versterk je die band, waardoor het steeds wat makkelijker wordt om je negatief te beinvloeden. Dat brengt je op het belagrijkste dat je moet weten over vervloekingen: stop met energie geven en de vervloeking stopt. Jij bent in controle, jij hebt de macht.

Wil je graag hulp bij het breken van die band? Gebruik een Mirror Curse wenskaars!

Reacties zijn gesloten.