Ritueel – Witte magie voor elke andere wens

Witte magie, andere wens, alle wensen, intentie, geluk, fortuin, liefde, wraak, alles wat je wil, spreuk, bezwering

Witte magie voor elke andere wens

Misschien heb jij een andere wens die niet in de categoriën ‘liefde’, ‘fortuin’ of ‘zwarte magie weghalen en beschermen’ valt. In dat geval kan je dit ritueel bestellen. Voor elke wens, elk verlangen, elke intentie kan zij een ritueel ontwerpen en je helpen. Het is dan wel van belang dat je duidelijk uitlegt wat je doel is.

Bij NoxMagicaShop kun je dit ritueel boeken dat Callisca voor je doet. Zij heeft daarvoor de volgende zaken van je nodig:

  • een goede, duidelijke omschrijving van de situatie. Wat wil je precies? Wat is je intentie? Wie zijn er bij betrokken? Wat is er gebeurd?
  • foto’s, namen en geboortedata van de betrokkenen

Afhankelijk van wat je wens precies is kan Callisca nog om andere informatie vragen. Die informatie is niet verplicht, maar hoe duidelijker het beeld is dat ze heeft van jouw situatie, hoe beter ze het ritueel voor je kan ontwerpen. Welke voor andere wens je ook wil, het is mogelijk.

Laat je wens uitkomen en boek nu je ritueel 

Veelgestelde vragen over het witte magie ritueel

  • Krijg ik wat thuisgestuurd? Nee, het ritueel wordt door Callisca op locatie gedaan en na afloop mailt ze je. Alleen wanneer je een sigil besteld krijg je die thuisgestuurd
  • Kan ik de sigil naar een PostNL punt laten sturen? Nee, helaas. Een sigil gaat per briefpost en kan alleen naar een woonadres worden verzonden
  • Hoe snel werkt deze liefdesmagie? De werking van elk ritueel start meteen, maar het duurt soms even voordat je het merkt.
  • Geven jullie garantie op de uitkomst? Helaas, zo werkt het niet. Magie heeft nooit 100% garantie, daarvoor is het te afhankelijk van omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen.
  • Ik heb al een paar rituelen bij andere mensen besteld, kan Callisca er ook nog één doen voor me? Ja, dat kan. Maar centraal in al die rituelen sta jij. Als jij niet in de werking gelooft gaat het moeilijk worden.
  • Kan ik met Callisca bellen, of langskomen voor een persoonlijk gesprek? Nee, zij werkt momenteel alleen online, via mail. Op woensdagavond van 19 – 20 uur houdt zij ook spreekuur op FaceBook

 

 

Reacties zijn gesloten.