Zwarte magie: waar moet je op letten en werkt het?

Zwarte magie is een vorm van magie die dwingend is. Je doet rituelen, spreuken en maakt talismannen en amuletten  en past die zo toe dat precies gebeurt wat jij wil. Maar soms kom je op een onverwachte manier tot dat resultaat, dat maakt het onvoorspelbaar. Alle magie is onvoorspelbaar en anders, maar witte magie en zwarte magie zijn dat elk op een andere manier.

Witte magie en onvoorspelbaarheid

De onvoorspelbaarheid van witte magie zit ‘m in dat het Lot jouw wens uit laat komen, maar op een manier waarvan het Lot vindt dat het het beste is. Voorbeeld: jij bent dolverliefd op iemand en wil die graag als partner. Je gebruikt witte magie. Vervolgens krijg je niet die partner, maar wel iemand die veel beter bij je past. Je krijgt dus wat je werkelijk wenst: perfecte liefde. Het Lot kijkt dus naar wat je werkelijke wens is, niet naar wat je zegt. Maar echt puur naar wat je diep van binnen voelt. Magie werkt op energie. Gevoel is energie, woorden zijn dat niet.

Zwarte magie en onvoorspelbaarheid

Wat zwarte magie betreft zit de onvoorspelbaarheid ‘m in wat anders. Daarbij krijg je exact wat je vraagt. Alleen dat kan anders uitpakken dan je had gedacht. Stel je wil dat je partner voor altijd bij je blijft. Vervolgens valt diegene van de trap en is voor de rest van zijn/haar leven afhankelijk van jou. Of andersom. Daarnaast zijn mensen vaak geneigd om entiteiten te dwingen tot hulp. Demonen oproepen, etc. Entiteiten zijn daar te machtig voor, die laten zich niet dwingen. Ze zullen allicht best helpen, maar het kost je energie, op welke manier en in welke vorm dan ook. En zeker wanneer je ze toelaat in jouw eigen lichaam en geest is het maar de vraag of ze weer weg willen.

Meer lezen over witte magie en zwarte magie.

Ritueel witte magie zwarte magie

Reacties zijn gesloten.