Ritueel – Zwarte magie weghalen en bescherming

Zwarte magie weghalen, bescherming, beschermen, vloek, vervloeking, negativiteit, voodoo, hoodoo, hulp

Zwarte magie weghalen en bescherming

Zwarte magie kent een grote variatie. Het gaat dan niet altjd om iemand die een heel ritueel heeft gehouden om je te vervloeken. Soms is het gewoon iemand die jou met hart en ziel kwaad toewenst, je niets gunt, je altijd dwars wil zitten, jaloers is, enz. Ook mensen die je proberen te manipuleren, of je energie van je wegnemen kan je tegengaan met dit ritueel.

Bij NoxMagicaShop kan je een ritueel boeken dat Callisca voor je doet. Zij heeft daarvoor de volgende zaken van je nodig:

  • een goede, duidelijke omschrijving van de situatie. Wat wil je precies? Wat is je intentie? Wie zijn er bij betrokken? Wat is er gebeurd?
  • foto’s, namen en geboortedata van de betrokkenen

Afhankelijk van wat je wens precies is kan Callisca nog om andere informatie vragen. Bekijk daarvoor de onderstaande informatie. Die informatie is niet verplicht, maar hoe duidelijker het beeld is dat ze heeft van jouw situatie, hoe beter ze het ritueel voor je kan ontwerpen.

Help jezelf en boek het ritueel hier

Veelgestelde vragen over het magie tegen zwarte magie en voor bescherming

  • Krijg ik wat thuisgestuurd? Nee, het ritueel wordt door Callisca op locatie gedaan en na afloop mailt ze je. Alleen wanneer je een sigil besteld krijg je die thuisgestuurd
  • Kan ik de sigil naar een PostNL punt laten sturen? Nee, helaas. Een sigil gaat per briefpost en kan alleen naar een woonadres worden verzonden
  • Hoe snel werkt deze magie? De werking van elk ritueel start meteen, maar het duurt soms even voordat je het merkt.
  • Geven jullie garantie op de uitkomst? Helaas, zo werkt het niet. Magie heeft nooit 100% garantie, daarvoor is het te afhankelijk van omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen.
  • Ik heb al een paar rituelen bij andere mensen besteld, kan Callisca er ook nog één doen voor me? Ja, dat kan. Maar centraal in al die rituelen sta jij. Als jij niet in de werking gelooft gaat het moeilijk worden.
  • Kan ik met Callisca bellen, of langskomen voor een persoonlijk gesprek? Nee, zij werkt momenteel alleen online, via mail. Op woensdagavond van 19 – 20 uur houdt zij ook spreekuur op FaceBook

Reacties zijn gesloten.