NoxMagica van start – Your wish = Your command. Hier lees je hoe!

intentiedenken - chaosmagie - wicca - viking - santeria - voodoo - new age - toekomstvoorspellen - spreuken - spells - magie - waarzeggerij - hekserij - profetie - magick

Na een aanloop is NoxMagica dan eindelijk van start. De komende tijd werken we hard aan het vullen van de site met allerlei achtergronden, handige informatie en adviezen. Maar ook concrete how-to’s zodat je zelf aan de slag kan!

In de nabije toekomst gaan we uitbreiden met onze eigen artikellijn en met het aanbieden van consulten.

We gaan er vanuit in 2020 het platform voor magie te worden.

Je vindt ons ook op Facebook en je kan ons mailen!

2 reacties:

  1. ik kan deze reactie geven , met die verstanden dat ik nooit lees over contact maken met entiteiten wereld die bij jullie voor komen hetgeen ik wel had verwacht !ik maak zelf regelmatig contact in dien nodig met de entiteiten wereld ,c.q. met overledenen ondanks mijn leeftijd , mag ik gewoon door gaan van een hogere meester, ik heb daar door al veel mensen kunnen helpen zonder er ooit een beloning er voor heb gevraagd , hoe ! moet ik geheim houden , omdat ik deze site net heb ontdekt ,ik ben nu 88 , en doe dit werk al 60 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *