Uit deze 5 rituelen kun je kiezen als je man vreemdgaat

Impotent, impotentie, vreemdgaan, vreemdgaat, vloek, vervloeken, vervloeking, vreemdgaan, man, vriend, ex, piemel, penis, pik, dick, wenskaars, ritueel, voodoo, hoodoo, magie, bezwering

Sommige mensen doen het niet goed op monogamie en als je er dan achter komt dat je partner vreemdgaat dan word je er waarschijnlijk niet heel blij van.  Dan wil je er graag wat aan doen. Natuurlijk kunnen zowel mannen als vrouwen vreemdgaan, maar de rituelen in dit artikel richten zich op de mannelijke helft van de bevolking, de vrouwelijke bespreken we de volgende keer 🙂

Vijf verschillende rituelen

Wanneer je samen afspreekt monogaam te blijven dan valt het natuurlijk wel wat tegen als je er achter komt dat je partner zich daar niet aan houdt. Je kunt verschillende vormen van magie gebruiken om met deze situatie om te gaan. Je kunt je richten op:

  • het tegengaan van liegen en bevorderen van de waarheid
  • je relatie versterken op een positieve manier
  • de negatieve energie die jou heeft overvallen rechtstreeks terugsturen naar hem
  • hem binden aan je
  • veroorzaken van (tijdelijke) impotentie zodat hij effectief niet meer vreemd kan gaan

Elk ritueel vraagt zijn eigen aanpak en het ligt helemaal aan hoe jij er in staat en wat jij wil bereiken. Sommige vrouwen willen alleen wraak als hun vriend vreemdgaat. Sommigen willen het juist zo snel mogelijk vergeten en verder gaan.

Damn that dick, vervloekingskaars, vervleoken, vloek, impotentie.

Bestel de Damn that dick vervloekingskaars hier

Witte magie en zwarte magie

De scheiding tussen witte magie en zwarte magie is een denkbeeldige en iets waar de meningen enorm over verschillen. Het ligt echt aan de inhoud van je ritueel. In principe is elke vorm van magie een manier om andere mensen te beinvloeden. Als je het zo strikt bekijkt is alles dan zwarte magie. Als je kijkt naar het bindingsritueel, dat kan op een softe manier, door kaarsen, kaneel, bloemen etc in een ritueel te gebruiken. Het kan ook op een wat donkerdere manier, door bijvoorbeeld bloed, ijzer en vuur. In alle gevallen is een sigil een goede manier om je intentie te focussen en duidelijk voor ogen te houden wat je precies wil bereiken. Wanneer je een impotentieritueel doet wil je waarschijnlijk niet dat die voor altijd effectief blijft. Dus daarbij is het van belang je doel heel goed te formuleren. Wat je ook doet, wees zo specifiek mogelijk en geef genoeg energie aan je ritueel.

 

Reacties zijn gesloten.